Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν αισθάνομαι ότι μπαίνω σε ένα καινούργιο σπίτι αλλά…»
Showbiz

Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν αισθάνομαι ότι μπαίνω σε ένα καινούργιο σπίτι αλλά…»

Το γεγονός ότι η Μαρία Αναστασοπούλου έχει ξαναβρεθεί τηλεοπτικά με τον Δημήτρη Οικονόμου στο ίδιο πλατό αρκετές φορές έχει προλειάνει το έδαφος για τη συνεργασία τους και έχει προϊδεάσει το τηλεοπτικό κοινό για την εκπομπή.

«Το περιβάλλον για εμένα είναι πολύ οικείο, δεν αισθάνομαι ότι μπαίνω σε ένα καινούργιο σπίτι αλλά ότι παραμένω στο ίδιο, με άλλον όμως ρόλο» σχολιάζει η κυρία Αναστασοπούλου, εξηγώντας ότι το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσά τους και το γεγονός ότι ξέρει ο ένας τον άλλον τηλεοπτικά τη βοηθάει να ξεπεράσει το άγχος της. «Παρ' όλα αυτά έχω την προσμονή και την ανυπομονησία να ξεκινήσουμε και να παρουσιάσουμε στους τηλεθεατές όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει, έτσι όπως τουλάχιστον τα έχουμε στο μυαλό μας και όπως τα συζητάμε τόσο καιρό» τόνισε στο Βήμα.

Η νεαρή παρουσιάστρια αντιμετωπίζει το «Σήμερα» ως μια νέα πρόκληση. «Μου δόθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες σε διαφορετικές θέσεις και ρόλους, και είμαι ευγνώμων για αυτό. Εχω δουλέψει πάρα πολύ, οπότε δεν θεωρώ ότι κάτι μου χαρίστηκε. Είναι σημαντικό για μια νέα δημοσιογράφο να αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο. Είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα, κυρίως για εμένα, γιατί τώρα θα έρθω αντιμέτωπη με τον εαυτό μου αλλά και θα πρέπει να βγάλω ασπροπρόσωπο τόσο τον Δημήτρη όσο και τους ανθρώπους στον σταθμό που με επέλεξαν για να είμαι δίπλα του» τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved