Μάγδα Τσαγγάνη: «Κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από όλους»
Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: «Κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από όλους»

Η Μάγδα Τσαγγάνη δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πράγματα για εκείνη, αφού θέλει να μιλάει για τη δουλειά της. 

Ποια είναι η πιο ακραία ένδειξη θαυμασμού που έχεις ζήσει;

«Θυμάμαι ότι ήμουν στο θέατρο Μινώα το 1995, όταν ένα αγοράκι μέχρι 13 χρόνων ήρθε στα καμαρίνια για αυτόγραφα. Αφού πήρε από την Αννα Παντζέλη, με πλησιάζει και μου λέει: «Από σας;» Όταν γύρισα και με είδε, ενθουσιάστηκε τόσο, που σωριάστηκε και μετά με αγκάλιαζε σφιχτά από θαυμασμό. Ένα άλλο περιστατικό που θυμάμαι είναι πως ακόμη ένα αγόρι μού έστελνε πάντα λουλούδια στην πρεμιέρα και όταν έμαθε τα γενέθλιά μου, μου έστελνε και τότε»

Εκδηλώσεις έρωτα έχεις να θυμάσαι;

«Στα νεανικά μου χρόνια κάποιος, που είχαμε ένα φλερτ, πήρε ένα σουγιαδάκι και χάραξε στο στομάχι του το όνομά μου, όταν του ζήτησα να χωρίσουμε»

Δεν ερωτεύτηκες ποτέ μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο;

«Ποτέ δεν είχα δεσμό με κανέναν από τη δουλειά μου. Βεβαίως, έχω κι εγώ μια αδυναμία και ντρέπομαι όταν τον βλέπω, γιατί το γνωρίζει, αφού κάποιοι τον έχουν ενημερώσει σχετικά. Πρόκειται για τον Νίκο Βερλέκη, του οποίου τις φωτογραφίες μαζεύω από τα περιοδικά σαν μικρό κοριτσάκι! Για μένα είναι ο ωραιότερος άντρας στην Ελλάδα»

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

«Τον πρώτο!»

Να υποθέσω, δηλαδή, ότι είσαι ερωτευμένη αυτό τον καιρό;

«Πολύ, αλλά κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά απ’ όλους. Είναι μια αρχή μου, που την είχα από το ξεκίνημα της καριέρας μου μέχρι και σήμερα. Άλλωστε, ο κόσμος ενδιαφέρεται μόνο για τις δουλειές μου και για εκείνους είμαι η Μάγδα, με ή χωρίς σύντροφο» είπε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved