Η Μιμή Ντενίση θέλει να ανεβάσει ξανά τη Μπουμπουλίνα πλέον με χολιγουντιανά εφέ
Showbiz

Η Μιμή Ντενίση θέλει να ανεβάσει ξανά τη Μπουμπουλίνα πλέον με χολιγουντιανά εφέ

Η Μιμή Ντενίση σκέφτεται να ανεβάσει ξανά την παράσταση «Εγώ, η Λασκαρίνα» χρησιμοποιώντας hi-tech μέσα.

Η Μιμή Ντενίση σχεδιάζει να ανεβάσει και πάλι την παράσταση «Εγώ, η Λασκαρίνα» το 2021, όταν συμπληρωθούν 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης, εμπλουτίζοντας το οπτικό κομμάτι με τη χρήση των πιο σύγχρονων μέσων που προσφέρει η τεχνολογία.

Ετσι, θα δούμε τις επικές μάχες -κι όχι μόνο- να «ξετυλίγονται» μπροστά στα μάτια μας, σε μια πανδαισία 3D εικόνων, κάτι το οποίο έγινε και στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», σε μικρότερο όμως βαθμό. Εννοείται ότι το έργο θα υποστεί το απαραίτητο ρετούς, η Μιμή θα κρατήσει και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κυράς της Επανάστασης, ενώ θα την πλαισιώσουν σπουδαίοι ηθοποιοί στους ρόλους, τους οποίους στην πρώτη διανομή κράτησαν μεγάλα «κεφάλαια» του ελληνικού κινηματογράφου.

Η παράσταση «Εγώ, η Λασκαρίνα» ανέβηκε στο θέατρο Ακροπόλ το 1999, για μια σεζόν, και υπήρξε το κύκνειο άσμα του μεγάλου Μίνω Βολανάκη, ο οποίος το σκηνοθέτησε με τον Κοραή Δαμάτη. Το κείμενο ήταν της ίδιας της Ντενίση και μάλιστα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Περίπλους. Στο πλευρό της πρωταγωνίστριας βρέθηκαν οι Πασχάλης Τσαρούχας, Αντώνης Μομπαϊτζής, Λιάνα Παρούση, Αχμέντ Νέντερ, Μάριος Ιορδάνου και οι αείμνηστοι Θανάσης Βέγγος, Γιώργος Φούντας και Σπύρος Καλογήρου.

Θα πρέπει να πούμε ότι το ιστορικό, αισθηματικό θεατρικό έργο προβλήθηκε και τηλεοπτικά μέσα από το Star το 2001, ενώ την εποχή που ανέβηκε στο Ακροπόλ αποτέλεσε θέμα συζήτησης ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές, με τα σχόλια να είναι ποικίλα.

Ωστόσο, κανείς δεν αμφισβήτησε το μέγεθος της παραγωγής, η οποία ήταν μια από τις μεγαλύτερες της σεζόν -αν όχι η μεγαλύτερη- και η απαρχή για τη μετέπειτα πορεία της Ντενίση ως μιας από τις πιο εμπνευσμένες θεατρικές δημιουργούς.

Να συμπληρώσουμε, τέλος, ότι η Μιμή το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στις Σπέτσες ως επίτιμη καλεσμένη στο κάψιμο της Αρμάτας, λόγω του ρόλου της.

Πηγη:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved