Γιώργος Θεοφάνους: «Το μόνο αντίδοτο σε όλα είναι η αγάπη»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Το μόνο αντίδοτο σε όλα είναι η αγάπη»

Ο Γιώργος Θεοφάνους ετοιμάζει κάτι πρωτοποριακό για τους μικρούς του φίλους. Πώς του ήρθε η ιδέα για παιδικό θέατρο φέτος;

«Είναι παλιά ιδέα. Το συγκεκριμένο μιούζικαλ το έχω γράψει εδώ και καιρό, αλλά δεν έβρισκα τις κατάλληλες συνθήκες για να το ανεβάσω. Τα «Τέρατα» είναι ένα παιδικό μιούζικαλ που απεικονίζει πολλά πράγματα από τη σημερινή τερατώδη κατάσταση. Είναι μια 4D διαδραστική παράσταση, υπάρχει ήχος surround και έχει πολύ καλό cast ηθοποιών από το Θέατρο Τέχνης και το Εθνικό. Πρωταγωνιστούν απίστευτα ταλαντούχοι ηθοποιοί, χορευτές και τραγουδιστές. Η παράσταση ανεβαίνει στο Σύγχρονο Θέατρο, στο Γκάζι, τον Οκτώβριο, σε σκηνοθεσία και χορογραφία του μοναδικού στο είδος Φωκά Ευαγγελινού. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, η οποία επιμελήθηκε και τα κοστούμια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αλλά και για τις ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Από πού άντλησες, έμπνευση για το συγκεκριμένο μιούζικαλ;

«Από μια ομιλία πολιτικού που παρακολούθησα το 2015 και άκουγα τέρατα. Διανύουμε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή, η καθημερινότητα έχει γίνει δύσκολη, τα περισσότερα σπίτια καλούνται να διαχειριστούν την οικονομική κρίση, την κοινωνική και ηθική παρακμή. Το μόνο αντίδοτο σε όλα αυτά είναι η αγάπη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved