Τι ΔΕΝ θα ξανακάνω από εδώ και πέρα
Showbiz

Τι ΔΕΝ θα ξανακάνω από εδώ και πέρα

Συνήθως κάθε Σεπτέμβρη φτιάχνω μια λίστα με όσα θέλω να ξεκινήσω να κάνω, καταγράφω όλους τους νέους μου στόχους αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα τους υλοποιήσω. Δεν θα σου πω ψέματα, πολλά είναι αυτά που τελικά ξεχνώ, αδιαφορώ ή δεν καταφέρνω/προλαβαίνω να κάνω και, τελικά, τον επόμενο χρόνο, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό συνειδητοποιώ πως παραμένουν στη λίστα τα ίδια και τα ίδια. Και το μόνο που κάνω είναι απλώς να τα προσθέτω στην επόμενη λίστα -με κόκκινο φωσφοριζέ χρώμα για να τους δώσω προτεραιότητα ;-p

Σήμερα όμως αποφάσισα να φτιάξω μια λίστα με όσα ΔΕΝ θέλω να κάνω. Να καταγράψω όλα όσα κάνω συνειδητά -ή όχι- και με ενοχλούν, με πάνε πίσω, με στεναχωρούν ή απλά δεν μου αρέσουν. Και να τα σταματήσω. Από αυτήν ακριβώς τη στιγμή.

Ξεκινάω!

Σταματάω από σήμερα να:

1. Είμαι αναβλητική σε ό,τι βαριέμαι να κάνω. Οκ, και ποιος δεν τρενάρει ό,τι βαριέται; Άλλος τη γυμναστική, άλλος το συμμάζεμα, άλλος το μαγείρεμα κ.ο.κ. Στην καθημερινότητα δεν κάνουμε πάντα πράγματα που μας αρέσουν. Υπάρχουν κι αυτές οι υποχρεώσεις σε τράπεζες και εφορίες για παράδειγμα που πρέπει να γίνουν και, όσο κι αν τις αποφεύγουμε, έρχεται κάποια στιγμή η τελευταία μέρα του μήνα και τρέχουμε σαν παλαβοί! Ναι, κι εγώ για όλα αυτά τρέχω πάντα τελευταία στιγμή με την ψυχή στο στόμα. Και αγχώνομαι και πιέζομαι και μου χαλάει η διάθεση.

Διαβάστε περισσσότερα στο Dutchesss daily

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved