Γιάννης Χατζόπουλος: «Το θέμα της μίμησης το είχα πάντα από μικρός ήθελα»
Showbiz

Γιάννης Χατζόπουλος: «Το θέμα της μίμησης το είχα πάντα από μικρός ήθελα»

Ο Γιάννης Χατζόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για το ταλέντο του στις μιμήσεις του και για τη συμμετοχή του στο «Your face sounds familiar».

Σε γνωρίσαμε μέσα από το σόου «Your face sounds familiar»

Το σόου ήταν ένα μεγάλο στιγμιότυπο μιας μεγάλης δουλειάς. Εγώ είμαι τραγουδιστής, έχω σπουδάσει από 7 χρονών βιολί και ήμουν 14 χρόνια στο Εθνικό Ωδείο, με το αριστείο μου, αλλά πάντα με κέρδιζε το τραγούδι, ήθελα να τραγουδήσω. Από όταν τελείωσα το σχολείο και μετά δουλεύω στα μαγαζιά. Έχω πάει πανιού, έχω τραγουδήσει σε κάθε λογής πανηγύρι, πίστα, μαγαζί, ταβέρνα, όλα, ό,τι μπορεί να φανταστείς, όπως και στο εξωτερικό.

Ο μπαμπάς σου είναι ο γνωστός βιολιστής Νίκος Χατζόπουλος και παρ’ όλα αυτά δεν ακολούθησες το δικό του δρόμο.

Το θέμα της μίμησης το είχα πάντα από μικρός ήθελα να μιμούμαι κινήσεις φωνές, από τα παιδικά, μέχρι και στον παππού μου, που ήταν κλαρινίστας έπαιζα τον Μάγκα, έκανα τις ίδιες κινήσεις και τρελαινόταν. Στις φωνές μεγαλώνοντας ήθελα να φτάνω κοντά και να κάνω τον Γιάννη Πάριο, τον Παβαρότι όπερα, τον Τόλη Βοσκόπουλο... Το θέμα με τις μιμήσεις δεν το ήξερε κανείς ότι μπορούσα να το κάνω. Μου είπε ο αδελφός μου να κάνω κομμάτια στο youtube για χαβαλέ κι έκανα ένα βίντεο 4 λεπτών. Το βίντεο αυτό έχει κάνει πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές. Αυτό ήταν το εισιτήριο για το «Your face sounds familiar», για να με καλέσουν και να με βάλουν. Μου είπαν μάλιστα: «Πέρυσι σε χάσαμε στο 90', κυριολεκτικά», γιατί ήταν να πάω στο περσινό σόου. Φέτος με πήραν τηλέφωνο ξημερώματα για να μου το προτείνουν κι εγώ τα «έχασα».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved