Πέτρος Λαγούτης: «Με τη Μυρτώ ερωτευτήκαμε και αγαπηθήκαμε πολύ»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Με τη Μυρτώ ερωτευτήκαμε και αγαπηθήκαμε πολύ»

Ο Πέτρος Λαγούτης σε συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση του με τον πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Μυρτώ Αλικάκη.

Έχεις μια πολύ ωραία σχέση με την πρώην σύζυγο σου… Ήταν πολύ τρυφερή η φωτογραφία στα social media, που ήσουν με τη Μυρτώ Αλικάκη στα γενέθλια του γιου σας…

Με τη Μυρτώ είμαστε άνθρωποι που και ερωτευτήκαμε πολύ και αγαπηθήκαμε πολύ, κάναμε δυο παιδιά. Από εκεί και πέρα, ζούμε σε μια εποχή που τα επτά στα δέκα ζευγάρια επισήμως χωρίζουν. Είναι δύσκολα τα πράγματα για να συντηρηθεί αυτό που υπήρχε στη γενιά των γονιών μας, τότε που δύσκολα χώριζαν οι άνθρωποι. Καμιά φορά, ωστόσο, είναι καλύτερο να χωρίζουν και να μην κρατάνε κάτι με το ζόρι, που τελικά κάνει κακό στον καθένα και στο ζευγάρι και στα παιδιά. Με τη Μυρτώ καταφέραμε να έχουμε μια πολύ ωραία σχέση και κυριάρχησαν τα όμορφα συναισθήματα, παρά τα άσχημα, που μας χώρισαν. Κι αυτό είναι κάτι που μας κάνει και τους δύο περήφανους και που τροφοδοτεί ακόμη περισσότερο την καλή σχέση. Είναι πάντα μια σχέση. Οπότε αυτή τη σχέση πάντα την τροφοδοτείς. Και όσο περισσότερο την τροφοδοτείς, τόσο πιο όμορφη γίνεται. Ό,τι μορφή και να έχει πάρει.

Θα έλεγες «ναι» σε έναν δεύτερο γάμο; Στη δημιουργία μιας νέας οικογένειας, ίσως και σε ένα τρίτο παιδί;

Ποτέ μη λες «ποτέ». Κι εγώ και η Μυρτώ είμαστε νέοι άνθρωποι και μπορεί να συμβεί οτιδήποτε στη ζωή μας. Δεν μπορούμε να προεξοφλούμε…

Δεν το αποκλείεις δηλαδή…

Δυστυχώς ή ευτυχώς, στη ζωή μου έχω μάθει να μην αποκλείω τίποτε. Κάποτε ήμουν πολύ πιο απόλυτος σε όλα. Μεγαλώνοντας έμαθα πως ό,τι κορόιδευα το «λούστηκα», ότι αρνιόμουν το δέχτηκα… Οπότε μη λες πολλά. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Πηγή:Weekend

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved