Nomads: Αρναούτογλου: «Δεν μπορούσα να αποχωριστώ πράγματα του παιδιού μου»
Showbiz

Nomads: Αρναούτογλου: «Δεν μπορούσα να αποχωριστώ πράγματα του παιδιού μου»

Μπορεί το Nomads να αποτελεί την μεγαλύτερη εμπειρία για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο τα πρόσωπα που άφησε πίσω στην Ελλάδα θα του λείψουν πολύ και ιδιαιτέρως ο γιος του.

Τι προβλέπετε ότι θα σας λείψει περισσότερο κατά την πολύμηνη παραμονή σας στο νησί;

«Θα μου λείψουν πολλά πράγματα. Καταρχάς ο γιος μου, που όταν με ρώτησε που πάω, του απάντησα ότι πάω να βρω τον Αϊ-Βασίλη και να του τον φέρω, γιατί του εξήγησα ότι τώρα κάνει διακοπές, με την προϋπόθεση ότι πρώτα ο Θεός θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα. Επίσης θα μου λείψουν όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα, η ραδιοφωνική πρωινή εκπομπή στον Sfera και η παρέα εκεί, ο σκυλί μου ο Αρνί και πολλά άλλα πράγματα που θα θέλαμε πολλή ώρα για να τα αναφέρω! Τώρα, όμως, εστιάζω στο «Νomads» και μόνο εδώ για να μπορέσουμε να βγάλουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», λέει στο Πρώτο θέμα.

Τι δεν μπορούσατε να αφήσετε έξω από τη βαλίτσα που φτιάσατε γι' αυτό το μεγάλο ταξίδι; «Δεν μπορούσα να αποχωριστώ πράγματα του παιδιού μου. Πήρα μαζί μου φωτογραφίες του για να νιώθω ότι είμαι κοντά του. Και κάποια πράγματα από πρόσωπα που αγαπώ», καταλήγει ο παρουσιαστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved