Ο Χρήστος Χολίδης θέλει οικογένεια και παιδιά! Ποια η τυχερή;
Showbiz

Ο Χρήστος Χολίδης θέλει οικογένεια και παιδιά! Ποια η τυχερή;

Στο παρελθόν, ο Χρήστος Χολίδης είδε τη ζωή του να γίνεται πρωτοσέλιδο λόγω των σχέσεών του µε µερικές από τις πιο όµορφες γυναίκες της ελληνικής σόουµπιζ.

Υστερα, όµως, επέλεξε τη... σιωπή, που, όπως εξηγεί ο ίδιος, ήταν προσωπική επιλογή του. «Είχα στο µυαλό µου ότι ήθελα να µιλάω όταν έχω κάτι να πω», λέει δικαιολογώντας έτσι την επιλογή του εδώ και περίπου έναν χρόνο να ζει µακριά από κοσµικότητες.
Ο τραγουδιστής δείχνει να έχει πάρει σηµαντικές αποφάσεις για τη ζωή του, όπως το να... νοικοκυρευτεί, µιας και νιώθει πλέον έτοιµος να αποκτήσει τη δική του οικογένεια. Λέει πως είναι µόνος στην προσωπική του ζωή, όµως επιζητά µια µόνιµη σχέση: «Καλλιτεχνικά, είµαι πολύ ανοιχτός, σε αντίθεση µε την προσωπική µου ζωή, όπου δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είµαι άνθρωπος των σχέσεων, που θέλει να κάνει οικογένεια. Μένει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγµή», παραδέχεται. ∆εν κρύβει ότι ως άνδρας... παλαιάς κοπής θέλει να γίνουν όλα µε τη σειρά: «Πιστεύω στην ιερή στιγµή, στην ευλογία του γάµου. Είµαι παραδοσιακός και θέλω τα πράγµατα να γίνουν µε τη σωστή σειρά. Πρώτα να παντρευτώ, µετά να κάνω παιδί. Βέβαια, ποτέ µη λες ποτέ» λέει στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved