Μάκης Δημάκης: Η επιτυχία άργησε για εκείνον;
Showbiz

Μάκης Δημάκης: Η επιτυχία άργησε για εκείνον;

Ο Μάκης Δημάκης σε συνέντευξή του μίλησε για την ξαφνική μεγάλη του επιτυχία.

Είσαι στο χώρο του τραγουδιού πολλά χρόνια και σιγά-σιγά κατάφερες να ηγείσαι καλλιτεχνικού σχήματος σε νυχτερινό κέντρο.

Το έφτασα κάπου που είναι ένα ωραίο σημείο να το ευχαριστηθούμε όλοι. Προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια, και τώρα με πιο μεγάλη προσοχή.

Γιατί έχεις μεγαλύτερη προσοχή τώρα;

Τώρα είναι η ευθύνη μεγαλύτερη και πρέπει να παράγω καλύτερο αποτέλεσμα, οπότε πρέπει να προσπαθώ περισσότερο, είναι ο... ρόλος τέτοιος. Πρέπει να παράγω καλύτερο ήχο, καλύτερη διασκέδαση, με προσοχή στο πρόγραμμα.

Σε αγχώνει αυτό;

Δεν με αγχώνει τόσο, γιατί έχω καλούς συνεργάτες. Είναι οι καλύτεροι μουσικοί, μαέστροι, παραγωγοί και όλα αυτά με βοηθάνε, είναι για μένα μια «πλάτη», ένα στήριγμα. Δεν θα έλεγα ότι αγχώνομαι, πιο πολύ το απολαμβάνω. Είμαι πάνω από 25 χρόνια στο χώρο, από τότε που ξεκίνησα σαν μουσικός, τα βάζω κι αυτά, δεν είναι όλα τραγουδιστικά. Τα χρόνια είναι αρκετά, δεν θα πω ότι είναι αρκετή η εμπειρία, γιατί κάθε φορά αντιμετωπίζεις άλλα πράγματα, αλλάζουν οι εποχές. Άμα κάνεις 30 χρόνια επιτυχία, τότε μπορείς να πεις ότι είναι μια εμπειρία.

Η επιτυχία ήρθε αργά για σένα;

Αν αυτό θεωρείται επιτυχία... Υπάρχουν συνεργάτες, επιφανείς, είτε αφανείς, που είναι δίπλα μου, με στηρίζουν, διορθώνουν τα λάθη μου. Πέρυσι, στο κέντρο «Βοτανικός», που εμφανίζομαι και τώρα, είχα τους συνεργάτες μου κρυμμένους ήρωες, ενώ φέτος έχω και τους τραγουδιστές, που είναι ο Σταμάτης Γονίδης και ο Δημήτρης Χρυσοχόϊδης που θα βοηθήσουν κι εκείνοι για να κάνουμε ένα ωραίο πρόγραμμα να περάσει καλά ο κόσμος. Αισθάνομαι ότι έχω μεγάλη βοήθεια και θα το απολαύσω.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved