Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η τηλεόραση και η συμμετοχή του σε reality
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η τηλεόραση και η συμμετοχή του σε reality

Τα realities είναι της μόδας και αρκετοί ηθοποιοί δηλώνουν συμμετοχή για να ζήσουν την εμπειρία και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανήκει σε αυτή την κατηγορία;

«Ύπάρχουν μόδες στην τηλεόραση. Τα πράγματα κάνουν κύκλους, τάσεις φεύγουν και ξαναγυρνούν. Η μυθοπλασία έδινε πάντα μια ασφάλεια, είναι ένα δοκιμασμένο προϊον που έχει διατηρηθεί από τα χρόνια της μη ιδιωτικής τηλεόρασης μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει ούτε μια χρονιά, ακόμη και τα πέτρινα τηλεοπτικά χρόνια, που να μην υπήρχαν δυο-τρεις σειρές» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Τα ριάλιτι, ωστόσο, καμιά φορά μας αιφνιδιάζουν. Όπως συνέβη πέρυσι με το "Survivor". Ήταν από τις ελάχιστες φορές που για να μπορείς να συμμετάσχεις σε κάποια συζήτηση έπρεπε να έχεις παρακολουθήσει το παιχνίδι. Και το"Survivor",όμως, εντέλει πατούσε πάνω σε μια μυθοπλασία. Τον ρεαλισμό της κλειδαρότρυπας που ιντριγκάρει τον κόσμο. Εξάλλου πρόβαλε καλά τα αγωνίσματα και τον ανταγωνισμό γύρω από αυτά. Πώς είναι όταν οι άνδρες μαζεύονται και βλέπουν μπάλα; Έτσι, λοιπόν, μαζεύτηκαν άνδρες και γυναίκες για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει γίνει ποτέ πρό­ταση να συμμετάσχω σε ριάλιτι, αλλά και να μου γινόταν δεν θα ανταποκρινόμουν καθώς έχω πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Να πάω, δηλαδή, οικειοθελώς κάπου που να μη μου δίνουν να φάω; Με έχεις δει να πεινάω; Δεν μπορείς να φανταστείς, θα έτρωγα τους μισούς συμπαίκτες μου. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Σήμερα η τοποθέτηση μου είναι αυτή. Σε δέκα χρόνια μπορεί να ισχύουν άλλα. Προς το παρόν περνάω καλά και ξεφεύγω στα γυρίσματα των κινηματογραφικών παραγωγών, στις οποίες συμμετέχω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved