Ανυποχώρητη η Ελένη Μενεγάκη με την Τάνια Ιακωβίδου – Τι ζητά η παρουσιάστρια
Showbiz

Ανυποχώρητη η Ελένη Μενεγάκη με την Τάνια Ιακωβίδου – Τι ζητά η παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη ενοχλήθηκε και θύμωσε με την Τάνια Ιακωβίδου για όλα όσα είχε πει για εκείνη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και  κινήθηκε νομικά εναντίον της.

Η Τάνια Ιακωβίδου για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε στη δημοσιογράφο Ντέμη Νταβαρη πως από εδώ και πέρα δεν θα αναφερθεί ποτέ ξανά στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη: «Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θίξω την κυρία Μενεγάκη. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τα εργασιακά δικαιώματα συναδέρφων μου και τίποτα άλλο. Αν αναφέρθηκαν κάποια λόγια, τα οποία θεωρήθηκαν από την πλευρά της, οξύτατοι χαρακτηρισμοί, ειλικρινά έχω να πω ότι δεν ήθελα να τη θίξω σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας υψηλού κύρους και ήθους. Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται, εφόσον και η ίδια το επιθυμεί, να ξανασχοληθώ μαζί της και να την κατονομάσω προσωπικά».
Σύμφωνα με την Espresso, λίγες μόλις ημέρες μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, η Ελένη Μενεγάκη πετά το γάντι στην πρώην βουλευτή, ζητώντας της να ανακαλέσει εγγράφως και δημόσια τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η κυρία Μενεγάκη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει το δικόγραφο της αγωγής, εάν υπάρξει γραπτή δήλωση συγγνώμης από την Τάνια Ιακωβίδου. Μάλιστα, η πλευρά της ενάγουσας τονίζει πως σκοπός της αγωγής ήταν να προστατευτεί από κακόβουλες αναφορές που συνιστούν «βάναυση προσβολή της προσωπικότητας της» και όχι να εισπράξει οποιοδήποτε ποσό.

«Το ζήτημα της χρηματικής αποζημίωσης ουδόλως ενδιαφέρει την κυρία Μενεγάκη» διευκρίνισε στην εφημερίδα ο δικηγόρος της Ελένης, Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος, μάλιστα, είχε ξεκαθαρίσει ότι σε κάθε περίπτωση το ποσό δεν θα το εισέπραττε η ίδια, αλλά θα διετίθετο για κοινωφελή σκοπό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved