Showbiz

«Δεν ήμασταν ζευγάρι με τον Παντελίδη!Αν συνεχίσεις να μου μιλάς γι’ αυτό,κλείσε την κάμερα...»

Gossip-tv Team

 Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε για τον φίλο της, Παντελή Παντελίδη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τα διάφορα προβλήματα υγείας αλλά αποκάλυψε εάν θα έμπαινε και στη διαδικασία να υιοθετήσει ένα παιδάκι!

«Είχα αντιμετωπίσει διάφορα θέματα με την υγεία μου, γυναικολογικά. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό…. Δεν ήμασταν ζευγάρι με τον Παντελή Παντελίδη. Υπήρξε διάστημα που κάναμε πάρα πολύ παρέα και που ο ένας ήταν πάρα πολύ κοντά στον άλλον. Αλλά αν συνεχίσεις να μου μιλάς γι’ αυτό θα σου πω να κλείσεις την κάμερα γιατί με επηρεάζει πολύ όλο αυτό το πράγμα.» είπε η Ράνια Κωστάκη!

Η ραδιοφωνική παραγωγός πρόσθεσε: «Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο ήμασταν σε σχέση και το έχουμε πει και οι δύο, δεν το κρύψαμε ποτέ, είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ήμασταν 4,5 χρόνια μαζί. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε οικογένεια. Έχουμε μία σχέση που δεν διαλύεται, αλλά δεν είναι ερωτικής φύσεως.»!

Και τόνισε: «Θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα, αλλά ακόμα και αν δεν συμβεί έχω μπει ήδη στη διαδικασία να δω πώς λειτουργεί η υιοθεσία…»! Δείτε όσα είπε η Ράνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved