Στέφανος Μιχαήλ: Αποκάλυψε πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: Αποκάλυψε πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός

Μπορεί η υποκριτική να ήταν το χόμπι του, όμως κατάφερε να γίνει η βασική του δουλειά και να έχει σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του.

«Το να γίνω ηθοποιός δεν αποτελούσε ποτέ παιδικό μου όνειρο. Όταν ήμουν μικρός και με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω, απαντούσα ή δασονόμος ή στρατιωτικός», δήλωσε στο Big Fish και εξήγησε γιατί πήγε στην Αυστρία να σπουδάσει Δασονόμος. «Έχω αγάπη για τη φύση. Επέλεξα την Αυστρία διότι η μητέρα μου κατάγεται από εκεί, από ένα χωριό μία ώρα έξω από τη Βιέννη, όπου βρίσκεται το πανεπιστήμιο. Είχε έρθει για διακοπές στην Κύπρο, γνώρισε τον πατέρα μου, πήγε πίσω, μάζεψε τα πράγματα της και ήρθε στο νησί. Πάντως, εγώ μετά από μόλις δύο μήνες εκεί δεν άντεξα και γύρισα πίσω. Μου έλειπε ο τόπος μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα και χρόνο στον εαυτό μου να συνηθίσω την αλλαγή. Δεν το πάλεψα γιατί δεν ήθελα να πάω εξαρχής. Είχα αποφασίσει να πάω για λάθος λόγους, καθώς στην Αυστρία αν γνωρίζεις τη γλώσσα, η φοίτηση στο πανεπιστήμιο είναι δωρεάν και δεν χρειάζονται εξετάσεις για να μπεις. Έτσι, επέστρεψα στην Κύπρο και ξεκίνησα σπουδές στη Διαχείριση Ξενοδοχείων».

Ο Στέφανος Μιχαήλ όμως έκανε σπουδές και στην υποκριτική, όπου κατάφερε να κάνει σημαντικά βήματα παρά το γεγονός ότι στην αρχή το έβλεπε σαν χόμπι. «Παράλληλα με τις σπουδές μου, μαζί με δυο -τρεις φίλους που μας άρεσε το θέατρο, αποφασίσαμε εντελώς ερασιτεχνικά να κάνουμε κάποια σεμινάρια υποκριτικής. Δεν είχε περάσει πολύς καιρός όταν ο ένας από τους φίλους μας είχε μια πρόταση για έναν βοηθητικό ρόλο κομπάρσου, αλλά δεν μπορούσε να πάει. Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι. Πήγα στο γύρισμα και συνάντησα τον Κούλλη Νικολάου. Έτυχε να είναι εκεί για άλλη δουλειά. Πήγα και του μίλησα. Από εκείνη τη στιγμή άρχισα τα μαθήματα πιο σοβαρά και έκανα την πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση, στα "Άσπρα μπαλόνια". Έτσι ξεκίνησαν όλα. Τυχαία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved