Σμαράγδα Καρύδη: «Μόνο όταν κάποιος γίνεται αγενής ενοχλούμαι»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Μόνο όταν κάποιος γίνεται αγενής ενοχλούμαι»

Για το αν φοβάται τον χρόνο που περνά αλλά και για το αν της αρέσει να την αναγνωρίζουν το δρόμο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σμαράγδα Καρύδη.

Τα γηρατειά τα φοβάστε; Στη δουλειά σας η εικόνα παίζει μεγάλο ρόλο.
«Ποιος χαίρεται που κάποια στιγμή θα πεθάνει; Προσπαθώ πάντως να μην τρελαθώ εξαιτίας αυτού του φόβου. Να μην παραμορφωθώ, να μην πιστέψω πως είμαι ακόμη 20 ετών και μπορώ να παίξω την Ιουλιέτα. Να μην κάνω γελοιότητες. Είμαι τρυφερή με τους ανθρώπους που τις κάνουν. Γιατί τις κάνουν από φόβο. Δεν μου αρέσουν τα "κοίτα τι φόρεσε" ή "κοίτα πόσα μπότοξ έκανε". Σε πανικό είναι, δείξε κατανόηση! Υπάρχει αυτός ο ρατσισμός, ειδικά με τις γυναίκες που μεγαλώνουμε».

Αυτοχαρακτηρίζεστε τεμπέλα, αλλά ακούγεστε προκομμένη...
«Ναι, γιατί κάνω αντίσταση στον εαυτό μου. Εχουν υπάρξει χρονιές που δούλεψα σαν το σκυλί το μαύρο, και όταν αναλαμβάνω μια δουλειά δεν λουφάρω, είμαι πολύ συνεπής - άλλο αν είμαι καλή ή κακή. Αυτό ενίοτε με κουράζει και γκρινιάζω. Γίνομαι αχάριστη και δεν πρέπει. Στην πραγματικότητα είμαι τυχερή, η δουλειά μου με ισορροπεί».

Σας αρέσει να σας αναγνωρίζουν στον δρόμο.
«Ενα πράγμα που μου αρέσει στα ταξίδια είναι πως μπορώ να κάνω ό,τι βλακεία θέλω χωρίς να σκέφτομαι τι θα πει ο κόσμος. Αν και, επειδή παντού υπάρχει ένας Ελληνας, έχει τύχει τη στιγμή που κάνω τη βλακεία να γυρίζει ο διπλανός και να μου λέει "καλησπέρα σας, κυρία Καρύδη!". Τι ντροπή! Πάντως αυτό, που στο εξωτερικό είμαι η... καμία, μου αρέσει. Μου αρέσει και ο ευγενικός κόσμος που εδώ με πλησιάζει. Μόνο όταν κάποιος γίνεται αγενής ενοχλούμαι. Τις προάλλες είχα πάει να ψωνίσω, όταν ήρθε μια κυρία, είπε "θέλω να δω τα μάτια σας!" και πριν προλάβω να αντιδράσω μου έβγαλε τα γυαλιά ηλίου. Αν είναι έτσι, προτιμώ να περνώ απαρατήρητη. Κάποιες φορές σκύβω το κεφάλι και περπατώ γρήγορα μετρώντας. Είναι ένα κόλπο που εφαρμόζω όταν έχω ξυπνήσει στραβά και έχω τα χάλια μου. Εχω, βλέπετε, και ένα θεματάκι με τους πολλούς, με τον συνωστισμό. Αν πάλι αισθάνομαι ωραία γκόμενα, μια χαρά, κανένα πρόβλημα!».

Πηγή: Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved