Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Μονάχα μόνος στον χώρο μου είμαι ο εαυτός μου»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Μονάχα μόνος στον χώρο μου είμαι ο εαυτός μου»

Για τον ρόλο του στη σειρά Μην αρχίσεις τη μουρμούρα και για το αν υπάρχουν κοινά σημεία που να τον συνδέουν με τον ήρωα του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Όσον αφορά στον ψυχαναγκασμό του, όχι, όσον αφορά όμως στη μακροχρόνια σχέση, ναι. Σ' αυτό το θέμα μπορώ να τον καταλάβω».
Θα ήταν εύκολος συγκάτοικος αν έπρεπε κάποια στιγμή να συμβιώσει μ' έναν φίλο;
«Δεν θα ήμουν ποτέ ένας εύκολος συγκάτοικος γιατί εγώ δεν μπορώ να δεχθώ άλλον άνθρωπο δίπλα μου πέρα από τη γυναίκα μου, την Έφη. Μου είναι αδύνατον να συγκατοικήσω. Μονάχα μόνος στον χώρο μου είμαι ο εαυτός μου. Άλλωστε χρειάζομαι απόλυτη ησυχία για να μπορώ να δουλεύω και να διαβάζω απερίσπαστος», λέει στο περιοδικό Full Life και περιγράφει τη συνεργασία του με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

«Ο Γιάννης είναι ένας οργανωτικός άνθρωπος, με μια εξαιρετική έκρηξη μυαλού. Ένας άνθρωπος που πατάει τόσο στο συναίσθημα όσο και στη λογική και που δεν έχει καμία σχέση με τον Όσκαρ που υποδύεται».

Έχουν κοινά σημεία;
«Αντιμετωπίζουμε και οι δυο το θέατρο με τον ίδιο τρόπο, στοχεύοντας στην ουσία και στην αλήθεια. Για μένα επίσης είναι ευλογία όταν λέμε κάτι και δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε. Ο Γιάννης μάλιστα, εκτός του ότι μπαίνει αμέσως στο νόημα, προσαρμόζεται και προβεί πράγματα. Κυρίως όμως μας δένει το χιούμορ, μπορούμε έτσι να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα. Εγώ έχω φτάσει και σ' ένα σημείο της ζωής μου που πλέον τις περισσότερες καταστάσεις τις βλέπω από την κωμική της πλευρά, με αυτόν τον τρόπο έχω ξεκολλήσει και από τη μελούρα, τους ψυχαναγκασμούς και τις καταθλίψεις», καταλήγει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved