Showbiz

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα» στο θέατρο Πειραιώς 131 σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου και παραγωγή Δημήτρη Μαροσούλη και Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος είναι και ο σύντροφός της.

Η Ελεονώρα Μελέτη κεφάτη και ορεξάτη μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της: «Είμαι πάρα πολύ καλά, ήρεμη και ευτυχισμένη και σας απολαμβάνω όλους τον καθένα σας ξεχωριστά. Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ναι γυμνάζομαι, κόβεται αυτό;»! Και η παρουσιάστρια μίλησε με τρυφερά λόγια για τον άνθρωπό της: «Με προσέχει πολύ ο Θοδωρής, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό, το ότι είναι πολύ περιποιητικός. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό. Ζηλεύουμε με μέτρο ο ένας τον άλλον».


Η Ελεονώρα αποκάλυψε: «Δεν φοβάμαι που κάνω τις γυμναστικές μου, δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου, ξέρεις, είναι όλα ελεγχόμενα αυτά… Δεν το ξέρουμε το φύλο και δε νομίζω να το μάθουμε κιόλας».

Και συνέχισε: «Με το φαγητό έχω μια περίεργη σχέση, πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο τρίμηνο, αλλά με ταΐζει αρκετά τώρα που έχω όρεξη. Η πεθερά μου μαγειρεύει καταπληκτικά… Προσέχω πολύ τη διατροφή μου γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω και πολύ βάρος λόγω της μέσης μου, δεν κάνει, οπότε προσέχω»!

Δείτε την Ελεονώρα Μελέτη να μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και τον σύντροφό της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved