Ελένη Καρακάση: «Ζω το σήμερα και ελπίζω για το αύριο»
Showbiz

Ελένη Καρακάση: «Ζω το σήμερα και ελπίζω για το αύριο»

Για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και πώς περνά τον ελεύθερο της χρόνο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Καρακάση.

Πώς είναι η Ελένη τον ελεύθερο χρόνο της;
«Φέτος, ειδικά, δεν έχει και πολύ ελεύθερο χρόνο η Ελένη (γέλια). Όταν δεν έχω πρόβες ή παραστάσεις τρέχω για άλλες δουλειές, αυτές της καθημερινότητας. Πάντως, γενικά, αγαπώ πολύ τη θάλασσα. Με ηρεμεί, με χαλαρώνει και με ανανεώνει. Μέχρι και πριν από λίγες μέρες ξέκλεβα χρόνο για να ρίξω μια βουτιά όταν μπορούσα. Επίσης, απολαμβάνω να βρίσκομαι με φίλους και να περνάμε όμορφα και χαλαρά. Α, και αγαπώ να βλέπω θέατρο. Είμαι από τους ηθοποιούς που στο ρεπό μου θα πάω με χαρά να δω μια άλλη παράσταση»

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;
«Πολύ σημαντικό. Αλλά με τα προσωπικά μου δεν απασχόλησα ποτέ στη μέχρι τώρα καριέρα μου, οπότε δεν θα ήθελα να επεκταθώ»

Τι θα θέλατε να πραγματοποιήσετε τα επόμενα 10 χρόνια;
«Στην Ελλάδα της κρίσης, στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, που δυσκολεύεσαι να σχεδιάσεις την επόμενη εβδομάδα, μου είναι αδύνατον να κάνω τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια. Ζω το σήμερα και ελπίζω για το αύριο», λέει η ηθοποιός στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved