Showbiz

Ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στην Ντορέττα: «Το καλοκαίρι δούλευα σε καφετέρια για να επιβιώσω»

Gossip-tv Team

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής Εδώ με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, άνοιξε η Τζένη Διαγούπη.

Η ηθοποιός αδυνατισμένη και ανανεωμένη μίλησε για όλα. «Έχω αδυνατίσει πολύ, έχω κάνει 35 κιλά και συνεχίζω τη διατροφή μου. Πήρα πάλι τα πέντε αλλά προσπαθώ να τα ξαναχάσω», είπε ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Δεν έχω κάτι σημαντικό στη ζωή μου αυτή τη στιγμή αλλά βρίσκουμε τρόπους να περνάμε καλά με ανθρώπους», είπε χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει ένα παιδί; «Ένα παιδί έρχεται σε ειδικές συνθήκες. Τώρα… μεγάλωσα και λίγο. Θα δούμε, δεν ξέρω. Μπορεί και να υιοθετούσα».

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Πειραιώς 131 «Όταν σβήνουν τα φώτα», μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το καλοκαίρι, όταν αναγκάστηκε να δουλέψει σε καφέ – μπαρ, επειδή είχε μείνει από δουλειά.

«Δούλευα 5 μήνες σε καφέ, πήγα να κάνω ένα απλό μεροκάματο για να μπορέσω να επιβιώσω. Ο κόσμος φαντάζεται ότι παίρνουμε κάτι τεράστιο εμείς. Όχι δεν παίρνουμε», είπε και κατέληξε: «Πήρα τηλέφωνο ανθρώπους και παρακάλεσα για δουλειά», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved