Τέτα Καμπουρέλη: «Το πάλεψα για να γίνει κι αυτό...»
Showbiz

Τέτα Καμπουρέλη: «Το πάλεψα για να γίνει κι αυτό...»

Η Τέτα Καμπουρέλη δραστηριοποιείται και στις θεατρικές παραγωγές πλέον. Ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αρνητικά σχόλια;

«Εδώ έχω αντιμετωπίσει αρνητικά σχόλια πριν ξεκινήσω, αλλά αν το σκέφτομαι αυτό κάθε μέρα, δεν θα μπορώ να προχωρήσω. Εννοείται ότι θα τα ακούσω από κάποιους, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Όταν ακούς αρνητικά σχόλια, προσπαθείς να βελτιωθείς. Ελπίζω να τα καταφέρω και όχι για να κλείσω στόματα, θα το κάνω για τον εαυτό μου» τόνισε στο Λοιπόν.

-Αν η προσπάθεια σου στεφθεί με επιτυχία και πάνε όλα καλά με την υποκριτική, σκοπεύεις να συνεχίσεις;

«Ναι, βέβαια, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Αν τα καταφέρω σε αυτό το έργο; Φυσικά.»

-Έχεις χάσει βάρος.

«Έχω χάσει λίπος, όχι βάρος. Κάνω διατροφή. Το πάλεψα για να γίνει κι αυτό, γιατί μου αρέσει πολύ το φαγητό και τα γλυκά, όμως προσέχω για να αντέξω. Δεν ξεκουράζομαι ποτέ, καθημερινά κοιμάμαι γύρω στις 7 ώρες, δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ. Επειδή με ευχαριστεί το θέατρο, με ξεκουράζει, όταν είναι κάτι καινούργιο, με δυναμώνει. Κάνω και τη σειρά με τις κρέμες μου, που τις έχω σε ανάπτυξη, γιατί ασχολούμαι με φυσικές συνταγές.»

- Πρόσφατα έκανες και το πρώτο σου μπότοξ.

«Ανέβασα» το μπότοξ που έκανα στο youtube. Το έκανα για να δω τι στο καλό είναι αυτό το μπότοξ, για να έχω την εμπειρία/Εχω ένα λαιμό 20άρα5 αυτή τη στιγμή, όχι ότι είχα μεγάλο πρόβλημα, αλλά δίνει μια φυσική φρεσκάδα. Ενώ είναι κουρασμένο το πρόσωπο μου, λάμπω. Δεν φαίνεται ότι έχω κάνει κάτι. Έκανα τόσο όσο χρειάζεται για να μπορώ να έχω έκφραση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved