Ποιος θα κυκλοφορήσει τραγούδι που του έχει γράψει ο Καρράς;
Showbiz

Ποιος θα κυκλοφορήσει τραγούδι που του έχει γράψει ο Καρράς;

Έχει μεγάλο κοινό και τώρα ετοιμάζεται ν' αποκτήσει κι άλλο. 

Ο Γιάννης Καψάλης ήταν γνωστός στους λάτρεις των πανηγυριών, αλλά οι εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής θα σταθούν αφορμή για να τον μάθουν ακόμα περισσότεροι.

-Πιστεύεις ότι ο κόσμος χρειαζόταν κάτι παραπάνω για να σε γνωρίσει;

«Τελευταία υπήρξε μια άνοδος στο δημοτικό τραγούδι με το «Μαντίλι» και «Τα καγκέλια». Το «Μαντίλι» το είπα το 2011. Τα είχα ακούσει σε demo τα τραγούδια και είχα καταλάβει ότι θα γινόταν επιτυχίες. «Τα καγκέλια» θυμάμαι τα χόρευαν σόλο από παλιά. Μετά μπήκαν τα πολλά πωπωπωπω.

-Είσαι οικογενειάρχης; Σου αρέσει η οικογένεια;

«Είμαι γενικά του μέσα και όχι πολύ του έξω. Μου αρέσει να βγαίνω, αλλά είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Έχω μια όμορφη οικογένεια, δύο κόρες από τον πρώτο μου γάμο και μια ακόμα από τον δεύτερο γάμο μου με τη γυναίκα μου, τη Γιώτα. Τις λατρεύω τις κόρες μου και είμαι ευτυχισμένος μπαμπάς»

-Περιστοιχίζεσαι από γυναίκες...

«Πέντε με τη γυναίκα και τη μάνα μου. Ναι, δεν έχω κάνει ακόμα τον γιο»

-Αισθάνεσαι τυχερός;

«Είμαι. Η μεγάλη μου κόρη είναι 16, η μεσαία 13 και η μικρή 3 ετών. Μ'αγαπάνε και μου έχουν αδυναμία όπως κι εγώ»

-Θα πας για τον γιο; .

«θα δούμε. Μπορεί. Νέοι είμαστε ακόμα. Τα παιδιά είναι υγεία και σου δίνουν ζωή. Η μικρή, η Όλσια, μας έδωσε ζωή. Έχουμε κάνει τον πολιτικό γάμο και θα κάνουμε και τον θρησκευτικό στο χωριό μου. θα κάνουμε ένα πανηγύρι και θα είναι μόνο φίλοι»

-Γνώριζες και τον Παντελίδη μιας και εσύ είσαι Αεκτζής;

«Ήταν από τα καλύτερα παιδιά. Όλες τις επιτυχίες που είχε κάνει, τις είχα ακούσει στο αυτοκίνητο και με ρωτούσε πώς μου φαινόταν. Ήταν αυτοδημιούργητος, με δική του χροιά και στυλ. Όπως ξαφνικά ξεκίνησε, έτσι ξαφνικά έφυγε. Δυο μέρες πριν φύγει, βούιζαν τ' αυτιά μου και σκέφτηκα πως κάτι κακό θα ακούσω. Δυο μέρες αργότερα, μπαίνει σπίτι η γυναίκα μου και μου λέει ότι σκοτώθηκε ο Παντελίδης»

-Πιστεύεις στον Θεό;

«Πιστεύω, αλλά δεν είναι σωστό να θυμόμαστε τον θεό,ωτην Παναγία και τους αγίους όλους μόνο στις δύσκολες στιγμές και να ζητάμε βοήθεια. Θα πρέπει να λέμε κι ένα «Παναγίτσα μου. σ' ευχαριστία για όσα έκανες για μένα».

-Τι φοβάσαι γενικά;

«Ένα μόνο. Τον χαμό δικού μου ανθρώπου»

-Ετοιμάζεις καινούργιο τραγούδι;

«Ναι. Και θα έχω την χαρά να τραγουδήσω κομμάτι που μου έχει δώσει ο Βασίλης Καρράς» εξήγησε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved