Showbiz

H Ψυχίδου αντιμέτωπη με την επιλόχειο κατάθλιψη: «Τρόμαξα ότι θα κάνω κακό στο παιδί μου»

Gossip-tv Team

Η Φωτεινή Ψυχίδου ήταν καλεσμένη στην Ζήνα Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε στην επιλόχειο κατάθλιψη μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη δύο μήνες μετά τη γέννα… Έκλαιγα, έκανα σαν τρελή, έχω γνωρίσει την κατάθλιψη, και έχω πάρει και φάρμακα στο παρελθόν, γνωρίζω το τερατάκι αυτό, τα συμπτώματά μου. Είναι ορμονικό, δεν το ελέγχεις, δεν ξέρεις γιατί σου έρχεται και από που σου έρχεται.»!

Και τόνισε: «Δύο μήνες μετά τη γέννα μου ήρθε μια φρίκη ότι θα μου πάρουν το παιδί, κατάλαβα ότι είμαι σε κατάθλιψη… Οι άλλοι μπορεί να νομίζανε ότι θα κάνω κακό στο παιδί μου, αυτό δε μου ήρθε… Το να κάνω κακό στον εαυτό μου ήρθε κάποια στιγμή. Έκανα και το ακραίο, μπήκα στο μπάνιο με το πουλόβερ, για να νιώσω το άγγιγμα ότι βρέχομαι με τα ρούχα μου με το ζεστό νερό, τέτοια τρελά! Τρόμαξα ότι θα μου το πάρουνε το παιδί μου! Φώναζα να κλείσουν τα παράθυρα, για να μην μου πάρουν το παιδί. Επειδή το περνούσα όλο αυτό τρόμαξα ότι θα μου το πάρουν»!

Δείτε τι άλλο είπε η Φωτεινή για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε και πως την βοήθησαν οι δικοί της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved