Η ώρα της συγκατοίκησης μετά από τρία χρόνια σχέσης
Showbiz

Η ώρα της συγκατοίκησης μετά από τρία χρόνια σχέσης

Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισαν  να συγκατοικήσουν. 

Ο λόγος για την ηθοποιό Τζένη Θεωνά και τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη, που το τελευταίο διάστηµα θέλησαν να κάνουν το επόµενο βήµα και να µοιραστούν την ίδια στέγη.

«∆ιανύουν την πιο ήρεµη και ευτυχισµένη περίοδο της ζωής τους. Πήραν τη µεγάλη απόφαση να συµβιώσουν για να µοιράζονται περισσότερο χρόνο µαζί», αποκαλύπτει στην «R» άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της όµορφης ηθοποιού και συµπληρώνει: «Συγκατοικούν σε ένα πανέµορφο διαµέρισµα στην περιοχή του Παπάγου. Ηθελαν να µείνουν σε µια ήρεµη περιοχή, χωρίς να βρίσκονται πολύ µακριά από το κέντρο».

Μονόδροµος
Η απόφαση της Τζ. Θεωνά να συζήσει µε τον εκλεκτό της καρδιάς της δεν ήταν εύκολη, καθώς, όπως δήλωνε η ίδια σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, πίστευε ότι η καθηµερινή τριβή σε ένα ζευγάρι και το να µοιράζεται τον ίδιο χώρο µπορούν πιο εύκολα να φέρουν τη ρουτίνα στη σχέση και το ερωτικό στοιχείο να αρχίσει να εξασθενεί. «Η Τζένη αντιµετώπισε όλες τις αναστολές της στο θέµα της συµβίωσης. Ο έρωτάς της για τον ∆ήµο είναι τόσο δυνατός, που η απόφαση της συγκατοίκησης ήταν µονόδροµος», καταλήγει η ίδια πηγή. Μπορεί η σχέση τους να µετράει τρία χρόνια, οι δυο τους ωστόσο έχουν επιλέξει να µην εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στη δηµοσιότητα. Ο γνωστός τραγουδιστής, όµως, δεν µπορούσε να λείπει από το πλευρό της συντρόφου του στην κινηµατογραφική πρεµιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη «Success story», όπου εκείνη πρωταγωνιστεί. Το ζευγάρι πόζαρε στα φλας του φωτογραφικού φακού, µε την ταλαντούχα ηθοποιό να λάµπει κυριολεκτικά από ευτυχία.

Love story
Γνωρίστηκαν στο Halloween party που οργάνωσε το «Salon De Bricolage» το 2014. Το επίµονο φλερτ του ∆ήµου δεν άφησε ασυγκίνητη την Τζένη, ενώ λίγες εβδοµάδες αργότερα, τον ∆εκέµβριο του 2014, µία κοινή τους εµφάνιση στο νυχτερινό µαγαζί όπου τραγουδούσαν η Πάολα και ο Γιώργος Μαζωνάκης επιβεβαίωσε την αρχή του ροµαντικού ειδυλλίου. Τρία χρόνια µετά είναι αχώριστοι και η απόφασή τους να µείνουν κάτω από την ίδια στέγη προµηνύει πολλά για το µέλλον αυτού του έρωτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved