Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο "υποψήφιος" σύντροφος και το τρίτο παιδί
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο "υποψήφιος" σύντροφος και το τρίτο παιδί

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι έτοιμη και για μία νέα σχέση αλλά και για ένα ακόμα παιδί, τρίτο για εκείνη αν τελικά γίνει ξανά μανούλα. Η παρουσιάστρια... αποκαλύπτεται!

«Oπως για όλους πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος, έτσι και στη δική µου την περίπτωση. ∆εν είναι κάτι τόσο πολύπλοκο ο ιδανικός σύντροφος. Εκείνο που εγώ ζητώ είναι να είµαστε µαζί, να περνάµε καλά, να έχει χιούµορ, να υπάρχει κατανόηση, να υπάρχει σεβασµός, να υπάρχουν κοινοί στόχοι και κοινή οπτική για τα πράγµατα, τη ζωή», λέει στην Real και χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της, συµπληρώνει: «Απλά, στη δική µου την περίπτωση, που υπάρχουν παιδιά, ενδεχοµένως να είναι λίγο πιο πολύπλοκο, αλλά δεν πειράζει. Θα πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος που δεν θα του φανεί τόσο πολύπλοκο».

Την ίδια στιγµή, παραµένει πιστή στα «θέλω» της, χωρίς να αποκλείει ακόµη κι ένα τρίτο παιδί: «∆εν έχω φτάσει στο σηµείο να πω τελικά “άπαπα, τελικά όχι”. Περνώντας ο καιρός, από τις εµπειρίες που αποκτώ και από τα “µαθήµατα”, που παίρνω, σκέφτοµαι τώρα ότι τελικά δεν είναι τόσο απλό. Αυτό δεν σηµαίνει ότι είναι και αδύνατο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, είναι όλα ανοιχτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved