Ο Χάρης Χριστόπουλος, η αγαπημένη του Άννα και ο γάμος!
Showbiz

Ο Χάρης Χριστόπουλος, η αγαπημένη του Άννα και ο γάμος!

Ξεκάθαρος εξαρχής, ο Χάρης Χριστόπουλος, δηλώνει ερωτευμένος με μια γυναίκα εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα έχει μιλήσει επανειλημμένα γι' αυτό, καθώς πλέον βρίσκονται ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και μπορεί για τέσσερα ολόκληρα χρόνια να έζησαν χώρια, κάνοντας ένα «διάλειμμα», ωστόσο ο γοητευτικός κριτής του My Style Rocks, την περίμενε και εκείνη επέστρεψε κοντά του πιο ώριμη και πιο σίγουρη από ποτέ για τη σχέση τους.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν της αρκούσε να είναι απλά μαζί. Ήθελε γάμο και παιδιά. Ο ανυποχώρητος εργένης δέχτηκε την επιθυμία της αγαπημένης του. Οργάνωσε τον γάμο τους βρίσκοντας ένα υπέροχο μέρος, έναν παπά, ο οποίος μάλιστα τραγουδούσε παλαιότερα στο «Διογένης Παλλάς» με την Αννα Βίσση και προχώρησε στις λεπτομέρειες. Μέχρι που έφτασε στα χέρια του μια λίστα με 400 προσκεκλημένους, επιθυμία της Αννας να παρευρίσκονται όλοι στον γάμο. Εκεί ήταν που όσο και να ήθελε να της κάνει το χατίρι, έκανε πίσω. Για εκείνον η τελετή ήταν πολύ διαφορετικά πλασμένη στο μυαλό του, ονειρική, λιτή και καθόλου υπερπαραγωγή.

Ο γάμος αναβλήθηκε, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα οριστεί εκ νέου σε σύντομο χρονικό διάστημα, στις επόμενες ημέρες. Και αυτό το χατίρι, όπως λέει και ο ίδιος, δεν θα της το χαλάσει. Η Αννα ζει και εργάζεται στη χώρα μας εδώ και χρόνια. Η οικογένεια της ζει μόνιμα στην Ουγγαρία, όπως και όλοι οι φίλοι της.

Στην Ελλάδα ήρθε μόνη της ένα καλοκαίρι για διακοπές και από τότε έμεινε. Αν και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό, φτάνοντας να έχει γίνει μία από τις καλύτερες make up artsts.

Η γνωριμία της με τον Χάρη Χριστόπουλο ήταν καρμική και έκτοτε είναι πάντα στο πλάι του και προσεχώς με βέρα στο δεξί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved