H καριέρα του Νότη στα χέρια του γιου του, Απόλλωνα
Showbiz

H καριέρα του Νότη στα χέρια του γιου του, Απόλλωνα

Παραγωγός και μάνατζερ του Νότη Σφακιανάκη είναι πλέον ο γιος του, Απόλλωνας!

Οποιος θέλει να δώσει τραγούδι στον δημοφιλή καλλιτέχνη, να του πάρει συνέντευξη ή να τον καλέσει σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθεί με τον μοναχογιό του.

Ο 22χρονος Απόλλωνας ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μουσική, αλλά από άλλο... μετερίζι, αυτό της ενορχήστρωσης, αναλαμβάνει, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», τις δημόσιες σχέσεις του καλλιτέχνη, ύστερα από κοινή απόφαση των δύο. Ο ταλαντούχος νεαρός -όλοι λένε ότι μοιάζει πολύ στον διάσημο μπαμπά του- είναι ένας από τα δίδυμα το άλλο είναι η Αφροδίτη που έχει αποκτήσει ο τραγουδιστής από τον γάμο του με την Αγγλίδα Κίλι.

«Εχουν καταλάβει ποιος είναι ο πατέρας τους και ότι αυτό που παρουσιάζουν είναι λάθος, οπότε δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις! Θα σου πω ότι πρόσφατα άνοιξα την τηλεόραση και είδα πως χαστούκισα τον πρώην της κόρης μου. Κατεβαίνω κάτω και της λέω “καλά δεν του έκανα;”. Εκείνη τη μέρα έτυχε να έχω βγάλει και έρπητα στο χείλος μου. Οταν πήγα στο μαγαζί, τους έλεγα “Τον πλάκωσα στα χαστούκια, αλλά μου έριξε κι αυτός κάνα δυο”. Το διακωμωδώ, τι να κάνω;» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved