Έφη Παπαθεοδώρου: «Μόνο να έχω υγεία θέλω και να παίξω καλά τους ρόλους»
Showbiz

Έφη Παπαθεοδώρου: «Μόνο να έχω υγεία θέλω και να παίξω καλά τους ρόλους»

Η Έφη Παπαθεοδώρου σε συνέντευξή της μίλησε για το άγχος ακόμα και μετά από χρόνια καριέρας σχετικά με το αν θα πάει καλά μια δουλειά.

Δικαιολογείται η αγωνία αυτή, δεδομένου ότι είστε μια έμπειρη ηθοποιός;

Ναι, γιατί κάθε φορά ξεκινά; από το «Α» και μάλιστα όταν η σύγκριση είναι με μια πολύ σπουδαία ηθοποιό, τη μακαρίτισσα τη Φωκά, κάποιοι παλιοί θα πουν: «Α, καλά η Έφη... την ξέρουμε να κάνει... τραλαλά». Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό, μπήκα στο... χορό και θα χορέψω.

Πώς ερμηνεύεται το «τραλαλά»;

Ο πολύς κόσμος δεν έχει δει τι έχω κάνει στο θέατρο, με έχει δει να παίζω τη Θεοπούλα, κάποιες άλλες γιαγιάδες και κάποιους άλλους ρόλους, που έχω ερμηνεύσει, οπότε κάπου θα παραξενευτεί, γιατί είναι ένας άλλος ρόλος, μια άλλη προσωπικότητα. Οι ρόλοι βγαίνουν μέσα από εμάς, μέσα από το χαρακτήρα του ηθοποιού. Και τη Λαίδη Μάκβεθ να έπαιζα, από μένα θα ήταν μία άλλη. Σε κάθε ρόλο ψάχνουμε μέσα μας και βρίσκουμε τι μας πάει και τι έχουμε από αυτόν, πώς θα ήμασταν αν ήμασταν ο ρόλος και από εκεί και πέρα σε πάει το έργο.

Σας ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου;

Θα παίξεις για τον κόσμο, δεν παίζεις στο δωμάτιό σου, ούτε μπροστά στον καθρέφτη σου. Που είναι και λάθος, γιατί όταν παίζεις και τον κοιτάς, βλέπεις τον καθρέφτη και δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα σου. Είναι φυσικό να υπάρχει αγωνία, την έχουν πάντα οι ηθοποιοί. Η μακαρίτισσα η Κοτοπούλη καθόταν στην κουίντα, παρακολουθούσε την παράσταση και περίμενε να βγει στη σκηνή. Περνώντας μια νέα ηθοποιός, της λέει: «Έχετε τρακ κυρία Κοτοπούλη;» κι εκείνη απάντησε: «Ναι, παιδί μου». Η νεαρή ηθοποιός της είπε: «Εγώ καθόλου». Η Κοτοπούλη τότε είπε: «Μπράβο, τότε να πας σπίτι σου».

Στην πορεία σας παίξατε αυτά που θέλατε;

Κάποια πράγματα ναι, κάποια άλλα όχι. Δεν έχω μετανιώσει. Ίσως υπήρχε μια πικρία, τώρα δεν υπάρχει, που δεν μπόρεσα να παίξω κάποιους ρόλους που μου πηγαίνανε και θα ήθελα. Αλλά έπαιξα κι άλλους ρόλους, πάρα πολύ ωραίους, όχι σε μεγάλο κοινό, σε μικρά θέατρα και με βράβευσαν κιόλας γι’ αυτά. Δεν έχω παράπονο από τη ζωή μου γενικά. Είναι τι διαλέγεις και από τη στιγμή που διαλέγεις να πας στο δικό σου δρόμο, μέσα από αγκάθια, σου τυ­χαίνει και η μεγάλη ευλογία, το σίριαλ «Στο παρά 5».

Έμαθε ο κόσμος ότι είμαι καλή ηθοποιός, οπότε τι άλλο θέλω;

Μόνο να έχω υγεία θέλω και να παίξω καλά τους ρόλους, θέλω να πάει καλά το έργο, ο Γιώργος Βάλαρης είναι καλό παιδί, είναι και πατριώτης μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved