Αποκάλυψη Γιάννη Πλούταρχου που δεν περιμέναμε: «Ναι, ήμουν ερωτευμένος με…»
Showbiz

Αποκάλυψη Γιάννη Πλούταρχου που δεν περιμέναμε: «Ναι, ήμουν ερωτευμένος με…»

Μία εξομολόγηση από καρδιάς έκανε από καρδιάς ο Γιάννης Πλούταρχος, αποκαλύπτοντας τη γυναίκα που πριν από αρκετά χρόνια τού είχε κλέψει την καρδιά.

Μιλώντας για την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» στην οποία πρωταγωνιστεί και τραγουδά, είπε: «Ποιος δεν έχει δει και ξαναδεί την υπέροχη αυτή ταινία που έγραψε τη δική της σιτορίακαι αγαπήθηκε όσο λίγες. Την έχω δει πολλές φορές και έχω περάσει θαυμάσια, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου, όπως και όλοι οι Έλληνες. Όταν λοιπόν μου έγινε η πρόταση από τον ταλαντούχο Γιώργο Βάλαρη να πάρω μέρος στη θεατρική μεταφορά, είοπα το «ναι» με πολύ μεγάλη χαρά. Να ξεκαθαρίσω μόνο πως δεν παίζω, δεν έχω πρόζα στο μιούζικαλ αυτό και πως τραγουδώ μόνο. το λέω γιατί ακούστηκε πως συμμετέχω στην παράσταση ως ηθοποιός. Επτά – οκτώ τραγούδια λέω και το χαίρομαι πάρα πολύ!».

Να γυρίσω λίγο στην ταινία. Ποια γυναίκα σου άρεσε πιο πολύ σε αυτήν; Η Μάρθα Καραγιάννη ή η Μαίρη Χρονοπούλου;

«Πάλι μου βάζεις δύσκολα, γιατί ήταν και οι δύο καλλονές – κι ακόμα έχουν μεγάλη γοητεία, να το τονίσουμε αυτό. Θα σου αποκαλύψω, όμως, πως ήμουν τρελά ερωτευμένος με την Καραγιάννη. Ναι, ήμουν ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι – φωτιά, που τα είχε όλα, κι έτσι ήθελα να είναι και η γυναίκα που θα έβρισκα! Και όντως έτσι έγινε. Η Μαρία μου είναι πολύ όμορφη, τσαχπίνα, παθιασμένη και έντονη.»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved