Θάλεια Ματίκα: «Την κόρη μας θα τη βαφτίσουμε Νάγια»
Showbiz

Θάλεια Ματίκα: «Την κόρη μας θα τη βαφτίσουμε Νάγια»

Μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, η Θάλεια Ματίκα έχει κερδίσει αρκετές νίκες, τόσο στην τηλεόραση, µέσα από δηµοφιλείς σειρές όπως το «Κλείσε τα µάτια» και το «Μη µου λες αντίο», όσο και στο θέατρο, µε δυνατές παραστάσεις που ανέβηκαν από την Επίδαυρο µέχρι τα απόκεντρα θέατρα. 

Η επαγγελµατική επιτυχία της, όµως, συµπληρώνεται και από προσωπική, καθώς ευτυχεί στο πλευρό του συζύγου της, ηθοποιού και σκηνοθέτη Τάσου Ιορδανίδη, µε τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά. Τον όµορφο ∆άνο και την ενός έτους κόρη τους, που -όπως αποκαλύπτει η ίδια στη Real- «θα τη βαφτίσουµε Παναγιώτα και θα την πούµε Νάγια, όπως τη µητέρα µου!».
Είναι στα σχέδιά τους άραγε και ένα τρίτο παιδί ή αρκούν τα δύο; Η ηθοποιός απαντάει κοφτά και µε χιούµορ: «Μετά βεβαιότητος αρκούν!». Εκείνη παίζει ∆ευτέρα και Τρίτη στο θέατρο «Ανεσις» στον «Θείο Βάνια», σε σκηνοθεσία ∆ηµοσθένη Παπαδόπουλου, κι εκείνος υποδύεται τον Αµλετ στο οµώνυµο έργο του Σαίξπηρ που «σπάει ταµεία» στο ίδιο θέατρο από Τετάρτη έως Κυριακή. Αυτό λογικά βολεύει και µε τα παιδιά... «Και να µη βόλευε θα βρίσκαµε τον τρόπο να βολεύει. Είµαστε πάντα εκεί, µε τρόπο ουσιαστικό, θέλω να πιστεύω. Οταν αναλογίζεσαι τι ευθύνη έχεις µεγαλώνοντας δύο παιδιά, τα προβλήµατα της εργασιακής καθηµερινότητας σου φαίνονται αστεία», είπε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved