Νίκος Αλιάγας: «Ένα βραβείο δεν σε κάνει καλύτερο επαγγελματία…»
Showbiz

Νίκος Αλιάγας: «Ένα βραβείο δεν σε κάνει καλύτερο επαγγελματία…»

Ανάμεσα σε 10 άντρες και 2 γυναίκες που ξεχώρισαν και άφησαν το αποτύπωμα τους στη Γαλλία το 2017 το «GQ France» συμπεριέλαβε τον Νίκο Αλιάγα ο οποίος επιλέχτηκε από το περιοδικό ως ο κορυφαίος παρουσιαστής για το 2017!

«Η διάκριση αυτή με τιμά ιδιαίτερα, διότι αποτελεί απόρροια προσωπικής δουλειάς και επαγγελματικής πορείας 30 ετών, εκ των οποίων τα 25 στη γαλλική τηλεόραση», εξομολογείται στο «Secret» ο Έλληνας παρουσιαστής, φανερά χαρούμενος για το γεγονός, και θυμάται από πού ξεκίνησε στη γαλλική πρωτεύουσα για να φτάσει να συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα με ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις.

«Ξεκίνησα από το πολιτικό ρεπορτάζ, πέρασα από την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και ακόμα και σήμερα παρουσιάζω τα μεγάλα σόου της Γαλλίας. Η χώρα αυτή εμπιστεύτηκε έναν Έλληνα δεύτερης γενιάς, ένα παιδί μεταναστών χωρίς διακρίσεις και χωρίς το βύσμα κανενός. Μόνο με δουλειά».

«Πιστεύω ακράδαντα πως η σκληρή δουλειά και η δίψα της αναζήτησης του καλύτερου είναι το μόνο που είχε νόημα», λέει για να συνεχίσει τονίζοντας πως «ένα βραβείο δεν σε κάνει καλύτερο επαγγελματία ούτε πρέπει να σε κάνει να εφησυχάζεις ως προς τη διάρκεια σου. Ισως απλά να επιβεβαιώνει ότι όταν δουλεύεις με ήθος, αργά ή γρήγορα θα συναντήσεις την ανταπόκριση και τον σεβασμό απέναντι σου», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved