Showbiz

Συγκλονισμένη η Στεφανίδου από την εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη για την περιπέτεια της υγείας της

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Ανθή Βούλγαρη.

Η δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει η ίδια το πρόβλημα της υγείας της με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Καλή μας ημέρα. Από χθες δέχομαι εκατοντάδες μνμ σας εδώ και στο instagram με ευχές που αφορούν στην περιπέτεια της υγείας μου αλλά και προσωπικές σας ιστορίες που πραγματικά με έχουν συγκινήσει.

Ειλικρινά από χθες δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από συγκίνηση. Δεν με ξέρετε προσωπικά και όμως κάνετε τον κόπο να μου ανάψετε ένα κεράκι και να προσευχηθείτε για μένα.

Απο την ημέρα που έμαθα πως πρέπει να χειρουργηθώ γιατί οι γιατροί βρήκαν πως έχω στο κεφάλι μου ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα σκέφτομαι αν πρέπει ή όχι να μοιραστώ δημόσια ότι μου συμβαίνει. Απο τη μια σκέφτομαι πως ίσως έτσι μπορέσω να βοηθήσω λιγάκι έστω και ψυχολογικά κάποιους που πάσχουν απο το αντίστοιχο ή κάτι παρόμοιο απο την άλλη δεν θέλω να γίνω drama queen. Μια καλή μου φίλη μου είπε "Ανθή κάνε αυτό που λέει η ψυχή σου χωρίς δεύτερες σκέψεις" και έτσι αποφάσισα πως θα γράφω δημόσια τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου. Δεν ξέρω αν είναι πιο εύκολο μέσα απο εδώ ή μέσω κάποιου blog, όπως και να έχει θα σας ενημερώσω. Πάνω κάτω την ιστορία την ξέρετε. Έχει γραφτεί.

Στις 6 Αυγούστου έκανα μια κρίση επιληψίας, μπήκα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως έχω ένα πολύ μικρό καλοήθες ογκάκι (2 cm) το οποίο πρέπει να βγει. Ξεκίνησα αντιεπιληπτική αγωγή που σημαίνει όχι ξενύχτι, όχι αλκοόλ, όχι οδήγηση..(κάπου κάπου κάνω ζαβολιά και οδηγώ), όχι δουλειά!

Αγχώθηκα, έκλαψα, φοβήθηκα αλλά όπως και να έχει πρέπει να το αντιμετωπίσω. Για αυτό λοιπόν μέχρι την επέμβαση θα συνεχίσω την καθημερινότητα μου σε χαλαρούς ρυθμούς. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα εκγύμανσης υπο τις οδηγίες των γιατρών μου που θα με βοηθήσει να έχω γρηγορότερη ανάρρωση και καλύτερη ψυχολογία, βλέπω φίλους και έχω δίπλα μου τους ανθρώπους μου αλλά και τη σκυλίτσα μου τη Λάρα. Επίσης ξεκίνησα πλέξιμο - είναι απίστευα αγχωλυτικό- διαβάζω και προσεύχομαι κάθε μέρα στο Θεό μήπως και το σκαπουλάρω το χειρουργείο. Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω στα Θαύματα. Και για να είμαι ειλικρινής έμαθα να βλέπω και τα μικρά θαύματα της καθημερινότητας. Μου λείπει πολύ και η δουλειά μου. Αφού δεν μπορώ να γράψω για την εφημεριδα η να βγω στην τηλεόραση θα κάνω ένα αυτοβιογραφικό ιατρικό ρεπορταζ. Αλλωστε πάντα ήθελα μια στήλη με ιατρικά θέματα. Για να μην σας κουράζω άλλο θα επικοινωνούμε καθημερινά με κάποιον τρόπο. Δεν θα είμαι στο κανάλι για λίγο καιρό αλλά έχω την τύχη να έχω τους συνεργάτες μου στο πλευρό μου. Το να ξέρεις πως θα μείνεις εκτός για πολύ καιρό αλλά θα σε περιμένει η δουλειά σου είναι αληθινή ευλογία.. Η Κατερίνα, ο Θέμης αλλά και όλη η ομάδα του "Φτιάξε καφέ" μου έχουν σταθεί απο την αρχή. Το ίδιο και οι συνεργάτες μου στην εφημερίδα "Παραπολιτικα". Ο εκδότης μου , ο διευθυντής μου, οι αρχισυντάκτες μου.. οι συνάδελφοί μου..

Σας ευχαριστώ όλους. Δεν θέλω να στεναχωριέστε άλλωστε υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα τους και μικρά παιδιά που περνούν μεγαλύτερες δοκιμασίες και χαμογελούν. Θα είναι λίγο δύσκολη περίοδος αλλά θα περάσει. Έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς μου αλλά πάνω απο όλους στο Θεό. Διαβάζω όλα σας τα μνμ. Θα προσπαθώ να απαντώ σε όλους. Συγνώμη που δεν μπορώ να δεχτώ περισσότερα αιτήματα φιλίας εδώ. Όσοι θέλετε μπορείτε να με βρείτε στο προφίλ μου στο instagram anthi83v . Να χαίρεστε τη στιγμή. Να χαμογελάτε και να αγαπάτε!»

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα εξομολογήθηκε η ίδια στην Τατιάνα Στεφανίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved