Ειρήνη Κολιδά: «Έχω  προτάσεις για τηλεόραση αλλά καμία δεν είναι 100% εγώ»
Showbiz

Ειρήνη Κολιδά: «Έχω προτάσεις για τηλεόραση αλλά καμία δεν είναι 100% εγώ»

Η Ειρήνη Κολιδά μίλησε για τη ζωή της μετά το Survivor, το νέο της επαγγελματικό βήμα, την τηλεόραση,  την στήριξή της στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο ενώ αποκάλυψε ποια είναι τα…σχέδια της για τον γάμο και τα παιδιά.

Για τον κόσμο που συνεχίζει να την αγαπά και να την στηρίζει παρόλο που αποχώρησε νωρίτερα από το Survivor λόγω τραυματισμού είπε:

«Αυτήν την απλότητα που έχω σαν χαρακτήρας, την αγαπάει ο κόσμος. Έχουμε γίνει λίγο μαζεμένοι, ο κόσμος δύσκολα αφήνει τον εαυτό του να τσαλακωθεί. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό»

Η Ειρήνη παραδέχτηκε πως είχε προτάσεις για να κάνει τηλεόραση όμως εξηγεί γιατί ακόμα δεν έχει δεχτεί καμία: «Είχα προτάσεις για τηλεόραση και ακόμα τρέχουν διάφορα επειδή όμως είμαι 35 και δεν ήταν το όνειρό μου να βγω στην τηλεόραση απλά για να βγω, αν το κάνω θέλω να είναι κάτι που θα μου αρέσει πολύ και να είναι 100% εγώ» δήλωσε στα Παραπολιτικά και συνέχισε: «Φτιάχνω βραχιόλια για τον σύλλογο πίστη που απαρτίζεται από γονείς παιδιών που έχουν καρκίνο και παλεύουν για την επιβίωση των παιδιών που δεν έχούν την οικονομική υποστήριξη από κάπου αλλού. Κάθε χρόνο κάνω βραχιολάκια να τα δώσω στο e shop του συλλόγου και να πουλιούνται εκεί για να μπορέσουν να στηρίξουμε τα παιδάκια. Το κάνω πολλά χρόνια αυτό πριν καν γεννήσω τον Αλέξανδρο. Νιώθω ότι είναι γεννημένη για να έχω παιδιά»

Τέλος σε ότι αφορά το Survivor 2 η Ειρήνη Κολιδά είναι κάθετη. Δεν θα το παρακολουθήσει: «Σίγουρα δεν θα το δω το Survivor2. Δεν έχω δει καν το ένα. Γιατί με στεναχωρεί και το 2 δεν θα το δω ποτέ γιατί δεν βλέπω τηλεόραση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved