Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική;
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική;

Για την απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική και για την πρώτη της θεατρική εμφάνιση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Τι σας οδήγησε στην υποκριτική;
«Είχα ένα φίλο που σπούδαζε στη δραματική σχολή και κάθε φορά που τον συναντούσα του έλεγα: "Τι ωραίο που θα είναι να παίζεις ρόλους". Με παρότρυνε να δώσω εξετάσεις. Βγήκαν τα αποτελέσματα, είχα περάσει και δεν το πίστευα».

Σε ποια δραματική σχολή είχατε δώσει εξετάσεις;
«Στον "Πειραϊκό Σύνδεσμο" στον Πειραιά και την ευγνωμονώ αυτή τη σχολή. Είχα για δασκάλους σπουδαίους ηθοποιούς. Δεν ήταν στην επικαιρότητα και εκτός νυμφώνος, αλλά είχε μια Πίτσα Καπιτσινέα, έναν Νίκο Φιλιππόπουλο, έναν Θόδωρο Σαρρή, που ήταν αξεπέραστοι και με έμαθαν θέατρο».

Ποια ήταν η πρώτη σας θεατρική εμφάνιση; «Με τον Ντίνο Καρύδη, τον μπαμπά της Σμαράγδας, και τη μητέρα της Τζούλια Αργυροπούλου, που είχαν δημιουργήσει ένα θεατρικό σχήμα. Ανεβάσαμε τα "Κομμάτια και θρύψαλα" του Γιώργου Σκούρτη».

Η ζωή εν τέλει κάνει κύκλους;
«Φοβερό δεν είναι; Μάλιστα, επειδή δεν υπήρχαν χρήματα, κάναμε πρόβες στο σπίτι τους και θυμάμαι που ερχόταν η Σμαράγδα τότε πήγαινε στη δραματική σχολή. Μετά ήρθαν τα πράγματα έτσι που συνεργαστήκαμε και αγαπηθήκαμε τόσο πολύ», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved