Ανανιάδης: Αποχώρησε ξαφνικά στη μέση της παράστασης με πρωταγωνίστρια τη μητέρα του
Showbiz

Ανανιάδης: Αποχώρησε ξαφνικά στη μέση της παράστασης με πρωταγωνίστρια τη μητέρα του

Ο Άνθιμος Ανανιάδης σηκώθηκε κι έφυγε στη μέση της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί η μητέρα του Εύη Καραγιάννη

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα espresso εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει πρόωρα από την επίσημη πρεμιέρα του έργου «Οι κούκλες μου, οι φιόγκοι μου,τα τακούνια μου».

«Εφυγα γιατί ένιωσα πολύ φορτισμένος συναισθηματικά! Έκλαιγα! Ο κόσμος με κοιτούσε... Επειδή η παράσταση είναι αυτοβιογραφική, έχει να κάνει και με μένα, με τη ζωή μας, με αφορά προσωπικά! Δεν μπορούσα να "ξαναζήσω" κάποια γεγονότα μέσα από την αφήγηση της» αναφέρει ο Ανθιμος και συνεχίζει:
«Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ. Δεν το περίμενα, αλλά η συγκίνηση μου ήταν μεγάλη! Η μητέρα μου είναι ένας από τους ήρωες μου! Ξέρω τις δυσκολίες που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια. Η παράσταση της είναι η πραγματικότητα της με την οποία έχει συμφιλιωθεί. Από μένα πηγάζει η έμπνευση της. Εγώ της δίνω την ευκαιρία να το κάνει. Γι' αυτό και μου ήταν δύσκολο και αποφάσισα να αποχωρήσω».

Πέραν όμως της δύσκολης αυτής στιγμής την οποία έζησε, ο Άνθιμος Ανανιάδης βρίσκεται στα καλύτερα του... Και προσωπικά και επαγγελματικά!

Οπως δήλωσε στην εφημερίδα η σχέση του με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή τον έχει κάνει ευτυχισμένο. «Ολα πάνε υπέροχα στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ευτυχισμένος!» Όσο για το αν θα φάμε κουφέτα, ο Άνθιμος δεν το αποκλείει: «Θα δούμε! Αν γίνει, δεν θα το κρύψουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved