Ένας έρωτας... Survivor! Γιόρτασαν τη δεύτερη επέτειο της σχέσης τους οι...
Showbiz

Ένας έρωτας... Survivor! Γιόρτασαν τη δεύτερη επέτειο της σχέσης τους οι...

Eκλεισαν δύο χρόνια κοινής ευτυχίας και θέλησαν να το γιορτάσουν όπως αρµόζει στην περίσταση: Με ροµαντικό δείπνο µόνο για δύο. 

Ο λόγος για την καλλίγραµµη καλλονή Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που γνωρίσαµε µέσα από το «Survivor», η οποία βιώνει στην προσωπική ζωή της την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Πατρινού πρωταθλητή καρτ και προπονητή Μίκη Καλογηράτου. Το ζευγάρι πριν από µερικά βράδια βρέθηκε στο Mayor, για να γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο της σχέσης του που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ηταν µόλις πριν από λίγους µήνες όταν οι δυο τους αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, εξέλιξη που θεωρούν ως ένα πολύ σοβαρό βήµα στη σχέση τους. Παρά το γεγονός ότι πολλά ζευγάρια αντιµετωπίζουν τη συγκατοίκηση ως µια δοκιµασία για τη σχέση τους, στην περίπτωση της Ελισάβετ και του Μίκη λειτούργησε πολύ θετικά στη συνέχισή της. «Ελυσε για τους δυο τους πολλά πρακτικά προβλήµατα που αντιµετώπιζαν καθηµερινά», σχολιάζει καλός τους φίλος και συνεχίζει: «Ηθελαν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο µπορούσαν µαζί και εφόσον αυτό θα τους το εξασφάλιζε η συγκατοίκησή τους, χωρίς δεύτερη σκέψη έκαναν αυτό το βήµα. Από τότε έχουν έρθει ακόµα πιο κοντά και έχουν πετύχει τον στόχο τους, να είναι δηλαδή περισσότερο χρόνο µαζί».

Εκείνη συνεχίζει να είναι πολύ επιλεκτική στις δουλειές που κάνει ως µοντέλο, ενώ εκείνος έχει αφοσιωθεί στο αγαπηµένο του σπορ, διδάσκοντας επίδοξους οδηγούς καρτ ακόµα και σε επίπεδο πρωταθλητισµού. Τα βράδια τούς αρέσει να τα περνούν άλλοτε µόνοι στο σπίτι και άλλοτε παρέα µε φίλους, ενώ τα Σαββατοκύριακα τα αφιερώνουν για να επιδίδονται στο αγαπηµένο τους άθληµα, το καρτ, ή άλλα extreme sports των οποίων είναι φαν, συνδυάζοντας µάλιστα αυτή την αγάπη τους µε εξορµήσεις στη φύση, σε κοντινούς στην Αθήνα προορισµούς. Όσο για το πώς διαφαίνεται να διαγράφεται το κοινό µέλλον του ζευγαριού, αν και η Ελισάβετ είναι ακόµα µικρή για να σκέφτεται γάµο και παιδιά, δεν αποκλείει στο µέλλον να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µε τον αγαπηµένο της σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved