Ναταλία Δραγούμη: «Είχε πολλές προτάσεις για τηλεόραση»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Είχε πολλές προτάσεις για τηλεόραση»

Η Ναταλία Δραγούμη είχε πολλές προτάσεις για τηλεόραση, αλλά εκείνη επέλεξε να πει «ναι» στον Alpha.

Φέτος υποδύεται δύο διαφορετικές γυναίκες. Τη χήρα στον «Ζορµπά», αλλά και την αυταρχική Ελληνογερµανίδα Μένη Σουλτς στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση µου».

«Νιώθω πολύ τυχερή, γιατί όπου πήγαµε το καλοκαίρι µας αγάπησαν και έτσι από την πρώτη ηµέρα είχαµε πολύ κόσµο στην Αθήνα» εξήγησε στο Secret.

Την παράσταση σκηνοθέτησε ο Σταµάτης Φασουλής. «Αισθάνοµαι τυχερή που δούλεψα µε τον Φασουλή. Έχει ένα άγγιγµα µαγικό και σε κάνει να θέλεις να δηµιουργήσεις. Είµαι πολύ χαρούµενη που δουλεύω και µε τον Γρηγόρη τον Βαλτινό. Με όλο τον θίασο είµαστε σαν οικογένεια πια».

Στην τηλεόραση, όµως, αλλάζει. Γίνεται µια άλλη… «Είναι τόσο διαφορετικό αυτό που κάνω από τον ρόλο στον “Ζορµπά”. Νιώθω ότι είναι ένας ρόλος-πρόκληση για µένα. Όχι ότι είναι πολύ µακριά µου, αλλά µου έχει δοθεί ένας καλογραµµένος χαρακτήρας, κάτι διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει», τονίζει.

Είχε άλλες προτάσεις για τηλεόραση;

«Ναι, είχα ήδη κλείσει κάτι, αλλά έφυγα όταν µου ήρθε η πρόταση από τον Alpha. Τελικά, δεν έγινε καθόλου. Ήταν αρκετά καλή χρονιά από προτάσεις», παραδέχεται σε µια δύσκολη εποχή για τη µυθοπλασία. Εκείνη, όµως, ανήκει στις τυχερές, αφού ξεκίνησε στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. «Θυµάµαι τότε κάθε χρόνο είχα προτάσεις, αλλά εγώ διάλεγα το θέατρο. Μάλιστα, τη δεύτερη χρονιά έφυγα από τη σειρά “Μάνα είναι µόνο µία”. ‘Hµουν 22 χρόνων, είχα όλη τη ζωή µπροστά µου και ήθελα να κάνω µόνο θέατρο. Αισθανόµουν πως είχα ανάγκη να γεµίσω τις βαλίτσες µου στο θέατρο».

∆ύσκολη απόφαση για ένα τόσο µικρό κορίτσι να απαρνηθεί τη δόξα της τηλεόρασης, όµως πατούσε στη γη από µικρή. «Ήξερα πως το γυµναστήριο του ηθοποιού είναι το θέατρο. Όλος ο πλούτος δηµιουργείται µέσω του θεάτρου. Εγώ σταµάτησα για τέσσερα χρόνια, ενώ είχα πολλές προτάσεις για τηλεόραση», παραδέχεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved