Nomads: Φραντζή – Κατσινόπουλος: Ερωτευμένοι στις Φιλιππίνες
Showbiz

Nomads: Φραντζή – Κατσινόπουλος: Ερωτευμένοι στις Φιλιππίνες

Το ειδύλλιο του Γιώργου Κατσινόπουλου και της Δήμητρα Φραντζή καλά κρατεί!

Δύο μήνες τώρα το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έφερε στην επιφάνεια πολλές κόντρες, χάλασε φιλίες, αλλά κατάφερε να γεννήσει και έναν μεγάλο έρωτα αυτόν της προπονήτριας στίβου και του προπονητή jiu-jitsu.

Μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και έδειχναν το ζευγάρι να γελά σε χαλαρές στιγμές, η espresso παρουσιάζει με νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο, που δείχνει τους δυο τους να παίζουν σαν μικρά παιδιά!

Αφορμή στάθηκε ένα μάθημα jiu-jitsu που παρέδωσε ο 39χρονος προπονητής στους συμπαίκτες του Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Μαυρίδη και, φυσικά, περιελάμβανε και τη Δήμητρα, την οποία επίσης θέλησε να μυήσει στα μυστικά της τεχνικής του! Το ζευγάρι ακόμη και... παλεύοντας απέδειξε ότι η μεταξύ τους χημεία είναι διάχυτη!

Αδιαφορώντας για τα βλέμματα των συμπαικτών τους, αλλά και του συνεργείου που βρισκόταν εκεί και κατέγραψε τις σκηνές, το ζευγάρι κυλίστηκε στην άμμο, προκειμένου ο Γιώργος να δείξει τη λαβή στη Δήμητρα και να βρουν μια αφορμή να έρθουν ακόμη πιο κοντά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο φτερωτός θεός Ερωτας έχει λαβώσει με τα βέλη του το ζευγάρι και όσο περνάει ο καιρός η... πληγή βαθαίνει!

Μένει να δούμε αν αυτός ο έρωτας βγαίνοντας από το παιχνίδι θα ανθήσει και θα μακροημερεύσει χιλιάδες μίλια μακριά από τις Φιλιππίνες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved