Μέμος Μπεγνής: «Κοιμάμαι τουλάχιστον 13 ώρες για να ξεκουραστώ»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Κοιμάμαι τουλάχιστον 13 ώρες για να ξεκουραστώ»

 Ο Μέμος Μπεγνής φέτος παίζει σε παιδική παράσταση και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να παίξει σε ένα έργο για τα παιδιά.

Τι ενεργοποίησε την επιθυμία σου να κάνεις παιδική παράσταση;

Δεν την ενεργοποίησε κάτι, δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι τέτοιο ποτέ. Δεν υποτιμώ την παιδική παράσταση αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ κουραστικό να κάνω δύο παραστάσεις, μου βγαίνει η γλώσσα κυριολεκτικά. Όμως όταν με πήραν να μου κάνουν την πρόταση γούσταρα δεν ξέρω για πιο λόγο. Μέγα Αλέξανδρο δεν είχα κάνει ποτέ κι αν δεν το έκανα τώρα δε θα το έκανα ποτέ. Το είδα και λίγο καρμικά γιατί είναι και τα δύο Καζαντζάκης. Δεν μπορούσα να πω όχι σ’ αυτό Έπειτα είναι κι ένα έξτρα εισόδημα αξιοσέβαστο γιατί στις εποχές μας όλοι χρειαζόμαστε ένα έξτρα εισόδημα, οπότε όλα αυτά συντέλεσαν στο να το κάνω, δεν το συζητώ.

Πόσες ώρες αθροιστικά είσαι στην σκηνή του θεάτρου την εβδομάδα;

Δεν είναι τόσες πολλές όσες μπορεί να φανταστεί κάποιος. Το μεγάλο λούκι είναι το Σάββατο, το 12ωρο που έχω στη σκηνή. Έχω τριπλή παράσταση. Φεύγω μιάμιση ώρα το Σάββατο το μεσημέρι από το σπίτι μου, πηγαίνω στη παιδική παράσταση και μετά έχω 2 παραστάσεις στο «Ζορμπά». Την επόμενη μέρα έχω άλλες 2 παραστάσεις. Λιώνω κάθε Δευτέρα και Τρίτη στα ρεπό μου και θέλω να τα έχω για να κοιτάζω το ταβάνι και να βλέπω φίλους. Όταν πηγαίνω να τραγουδήσω κάποιες Δευτέρες, κι αυτό είναι λίγο σκληρό μετά το Σαββατοκύριακο γιατί η φωνή δε βγαίνει αν δεν ξεκουραστείς. Η φωνή δεν είναι οι φωνητικές μας χορδές, το όργανο μας είναι το σώμα μας. Όταν παίζεις κιθάρα παίζεις με τις χορδές αλλά αν το σώμα της κιθάρας είναι τρύπιο ή σπασμένο δε θα βγει ήχος. Αν δεν είναι ξεκούραστο το σώμα μου για να στηρίξω διάφραγμα, να βγει ο αέρας που είναι η φωνή μου, δε γίνεται. Τη Δευτέρα που τραγουδάω το βράδυ κοιμάμαι τουλάχιστον 13 ώρες για να ξεκουραστώ.

Καταφέρνεις να κοιμάσαι 13 ώρες συνεχόμενες;

Βέβαια, ξυπνάω μετά τις 10 ώρες μόνος μου, μπορεί να φάω κάτι και μετά ξανακοιμάμαι, το έχω ανάγκη.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved