Το βίντεο από την  επίσκεψή της στο γυναικολόγο και το υπερηχογράφημα του γιου, που περιμένει!
Showbiz

Το βίντεο από την επίσκεψή της στο γυναικολόγο και το υπερηχογράφημα του γιου, που περιμένει!

Περιμένει το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Όπως σας ενημερώσαμε έχει ήδη μπει στον πέμπτο μήνα και έχει ελάχιστα φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Ο λόγος για την fashion blogger, Chiara Ferragni η οποία περιμένει τον καρπό του έρωτά της από τον τραγουδιστή Fedez και μπορεί να ανακοίνωσε πριν δύο εβδομάδες την εγκυμοσύνη της και να δημοσίευσε φωτογραφία από το υπερηχογράφημά της, όμως τώρα δημοσίευσε και βίντεο από την επίσκεψή που έκανε στον γυναικολόγο της και ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρά της όταν είδε το αγοράκι της να μεγαλώνει στην κοιλίτσα της!

Kαι μεταξύ άλλων σχολίασε στο instagram της: «Ήταν το τελευταίο υπερηχογράφημα πριν από δύο εβδομάδες και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, να δείτε πόσο μεγάλωσε ο Leo… (ανοίγει το στόμα του, μπορείτε να το δειτε;) Αλλά τότε για ένα δευτερόλεπτο σκέφτηκα: "Είναι αυτό πάρα πολύ για να μοιραστώ; Θα το δουν οι άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο; ". Πολλοί από εσάς ίσως το σκέφτονται, αλλά παιδιά, αυτή είναι η καλύτερη και η πιο μαγική εμπειρία που έχω ζήσει ποτέ και τι είναι το Instagram αν δεν είναι μια πλατφόρμα για να μοιραστείτε την ευτυχία, να εμπνεύσετε και να εμπνευστείτε; Έτσι σκέφτομαι για τα κοινωνικά δίκτυα και ίσως και για αυτό τον λόγο πολλοί από εσάς να απολαμβάνετε να παρακολουθείτε το ταξίδι μου.»


Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Chiara!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved