Άγγελος Διονυσίου: «Έχω επηρεαστεί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό»
Showbiz

Άγγελος Διονυσίου: «Έχω επηρεαστεί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό»

Ο Άγγελος Διονυσίου αποκαλύπτει στην σχέση που έχει με τα παιδιά του και το πως τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση. 

Υπήρχαν δημοσιεύματα που σας πίκραναν;

«Κατά το παρελθόν υπήρξαν κάποια τέτοια δημοσιεύματα, για μένα όμως ήταν ήσσονος σημασίας και εν τέλει δεν με άγγιξαν ποτέ. Για αναληθή και αναξιοπρεπή δημοσιεύματα δεν αξίζει να ασχολείσαι περαιτέρω και για αυτό τον λόγο άλλωστε δεν κινήθηκα ποτέ νομικά»

Πώς είναι η σχέση με τα παιδιά σας; Τα βλέπετε όσο θα θέλατε;

«Έχω άριστες σχέσεις και με τα τρία μου παιδιά, σχέσεις αγάπης, σχέσεις στοργής. Με τα δυο μεγαλύτερα, τον Στράτο και τη Γεωργία, εκ των πραγμάτων δεν έχουμε την καθημερινότητα, όμως πάντα είμαι δίπλα τους. Με την μικρότερή μου κόρη, την Ηλέκτρα, που είναι ακόμη έντεκα ετών, είμαι full-time μπαμπάς»

Την Ελλάδα πώς τη βλέπετε; Θα έρθουν καλύτερες μέρες;

«Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω και ευελπιστώ ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα μας και για τα παιδιά μας που είναι η συνέχειά μας»

Εσείς επηρεαστήκατε από την κρίση και σε πόσο βαθμό;

«Φυσικά και έχω επηρεαστεί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, όπως όλοι άλλωστε. Το πρώτο πράγμα που μετρίασε ο κόσμος με την οικονομική κρίση είναι η διασκέδαση. Τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έχουν μειωθεί έως συρρικνωθεί, καθώς επίσης και οι μέρες λειτουργίας τους και όπως είναι φυσικό αυτό έχει αντίκτυπο και στις απολαβές μας»

Θα θέλατε τα παιδιά σας να εγκαταλείψουν την Ελλάδα;

«Όχι, σε καμία περίπτωση, θα ήθελα να μείνουν και να το παλέψουν εδώ. Πρωτίστως όμως θέλω το καλύτερο για αυτά.» εξήγησε στο Καρφί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved