Μπεγνής: «Τρόμαξα και δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω στην αρχή»
Showbiz

Μπεγνής: «Τρόμαξα και δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω στην αρχή»

Ο Μέμος Μπεγνής κάνει πρώτη φορά παιδικό θέατρο και μιλάει για την εμπειρία του και αποκαλύπτει πόσο τον έχουν εντυπωσιάσει οι μικροί θεατές. 

Είναι η πρώτη φορά που κάνεις παιδικό θέατρο;

«Ναι, είναι η πρώτη φορά που κάνω παιδικό θέατρο και όλοι με είχαν τρομάξει, γιατί μου έλεγαν ότι τα παιδιά θα μιλάνε θα σχολιάζουν, θα κοροϊδεύουν...Τρόμαξα και δεν ήξερα πω5 να το αντιμετωπίσω στην αρχή, όμως το πιστεύεις ότι είναι «Παναγίτσες» κάτω; Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε κάτι καλό και σωστό γιατί τα παιδιά δεν κρατάνε τα προσχήματα, δεν είναι ευγενικά, να πουν ότι δε θα μιλήσουν γιατί εκεί παίζει κάποιος. Αν δεν τους αρέσει θα αρχίσουν να φωνάζουν, θα είναι αδιάφορα, θα ζητάνε τα πατατάκια τους, θα μιλάνε δυνατά μεταξύ τους. Έχω πάθει πλάκα γιατί είναι σα να έχουμε κάτω ενήλικο κοινό»

Άρα ο ελεύθερος χρόνος σου είναι περιορισμένος

«Ναι αυτό τον καιρό γιατί κάνω και κάποιες βραδιές που έχει σκεφτεί ο Πάνος Αμαραντίδης στο «El converto del arte» και κάθε Δευτέρα έχουμε μια διαφορετική χώρα. Εγώ έχω την Ιταλία και κάθε Δευτέρα τραγουδάμε τραγούδια της χώρας αυτής με ανάλογη κουζίνα, εγώ δηλαδή έχω πήξει στις μακαρονάδες. Έχει πάρει παράσταση και για τον καινούργιο χρόνο. Αρέσει στον κόσμο, είναι πολύ ωραίο το περιβάλλον, τα τραγούδια νοσταλγικά και περνούν όμορφα και ποιοτικά 2,5 ώρες. Η επόμενη βραδιά μου είναι στις 11/12» είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved