Άγριο ξέσπασμα: «Θα περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από τον κύριο Κανάκη»
Showbiz

Άγριο ξέσπασμα: «Θα περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από τον κύριο Κανάκη»

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κατά του Αντώνη Κανάκη

Τι συνέβη και η Σόφη Παππά τα έβαλε μαζί του και ζητά τη δημόσια συγγνώμη του;

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

«Κύριε Κανάκη….Παρακολουθώντας την εκπομπή σας Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 άκουσα το τραγούδι μου “Παπαρούνα” στο οποίο παραφράσατε τους στίχους μου χωρίς την άδεια μου…. Με στενοχωρήσατε αφάνταστα!!!!! Θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την ευαισθησία μου για το έργο μου και να κατανοήσετε την επιθυμία μου ώστε να μην ξανασυμβεί! Ευχαριστώ πολύ!», έγραψε και συνέχισε: «Φιλαράκια μου αγαπημένα, έχω την εμπειρία πια να καταλαβαίνω το κίνητρο του καθενός….

Υπάρχουν τρόποι για να προκαλέσεις την κοινή γνώμη και να την κάνεις ας πούμε … τηλεθέαση…. Πολλές καριέρες στήθηκαν επάνω και στην αρνητική διαφήμιση! Πολλοί την προκαλούν κιόλας με διάφορα σκάνδαλα ή. δηλώσεις…. Δικαίωμα τους!!! Πολλές εκπομπές λοιπόν με τον μανδύα της σάτιρας, κάνουν το ίδιο… Αυτό είναι ένα παιχνίδι που παίζεται χρόνια και λειτουργεί με την. ανοχή μας που είναι ένοχη κι αυτή!!! Χαζογελάμε με τις χυδαιότητες, και προσπερνάμε σαν αθώες περιστέρες. …Εγώ δεν θα προσπεράσω!!! Θα περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από τον κύριο Κανάκη , για τον χθεσινό διασυρμό του πνευματικού μου παιδιού, χωρίς την άδεια μου!!! Όπως ο κύριος Κανάκης δεν θα ήθελε φαντάζομαι, να διακωμωδήσουν ας πούμε, το βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του, έτσι και μένα είναι αναφαίρετο δικαίωμα. μου να μη θέλω κάτι παρόμοιο…..
Περιμένω λοιπόν την ανάλογη ευαισθησία και…..Επιφυλάσσομαι….!!!».

Το τελευταίο της ποστ να αναφέρει: «Αντώνη Κανακη αισθάνεσαι δυνατός ε; Λες τώρα…”Σιγά που θα ασχοληθώ με μια στιχουργό που έγραψε ενα τραγουδάκι και σιγά που το θίξαμε το τραγουδάκι της…. Διαφήμιση του κάναμε και αμα γουστάρει τέλος πάντων! Θα πει θα πει θα βαρεθεί….. “
Μπορεί και να μη λες και τίποτα βεβαία, γιατί ούτε που πηρές χαμπάρι πως, πλήγωσες ανθρώπους, πως υπάρχουν οικογένειες , παιδιά , που δε φταίνε σε τίποτα να χρεώνονται με πληρωμένες χυδαιότητες ….. Αλήθεια ποσο πάει καθε βρισιά βρε Αντώνη; Έχει και μπονους η ξεφτίλα; Είμαι περίεργη να δω ποσο ” κάποιος” αισθάνεσαι ώστε να μην υπολογίζεις τέτοιες ” λεπτομέρειες….

Δουλειά κι αυτη ομως ε; Κρίμα γιατι έχεις και ωραιες στιγμές στην εκπομπή σου… Κρίμα που για να κάνεις τη ” δουλειά” σου πρέπει να ασελγείς πάνω σε ζωές…. ψυχες……και δουλειές αλλων….. Εγώ πάντως ελπίζω ακόμα στους ανθρώπους………».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved