Ο αθόρυβος έρωτας του Νικόλα Μακρή με τη Μαρίλια Μητρούση
Showbiz

Ο αθόρυβος έρωτας του Νικόλα Μακρή με τη Μαρίλια Μητρούση

Ήταν πριν από πέντε µήνες ακριβώς όταν έβλεπε τα φώτα της δημοσιότητας ένα πολύ «φρέσκο» ειδύλλιο στον καλλιτεχνικό κόσµο, αυτό ανάµεσα στον ηθοποιό και σκηνοθέτη Νικόλα Μακρή και την όµορφη τραγουδίστρια Μαρίλια Μητρούση, η οποία, παρά την επιτυχηµένη πορεία των γονιών της στον χώρο της υποκριτικής (σ.σ.: είναι κόρη του Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου), προτίµησε αυτόν της µουσικής. 

Ο Νικόλας, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του στη σειρά «Oι συµµαθητές», και η 23χρονη Μαρίλια από την πρώτη στιγµή που έγιναν ζευγάρι θέλησαν να κρατήσουν τη σχέση τους µακριά από τη δηµοσιότητα, όµως θα περίµενε κανείς πως, µετά από τόσους µήνες και εφόσον είχε πλέον αποκαλυφθεί ο έρωτάς τους, θα ήταν λίγο πιο άνετοι σε ό,τι έχει να κάνει µε τα φλας και τους φωτογράφους. Συµβαίνει όµως το ακριβώς αντίθετο, καθώς και οι δύο προτιµούν να απασχολούν µέσα από τη δουλειά τους και όχι µε τα προσωπικά τους. Πρόσφατα, µάλιστα, όταν βρέθηκαν καλεσµένοι γνωστού pr man σε µεγάλο πάρτι που έγινε σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου, οι δυο τους παρέµειναν για αρκετή ώρα µακριά ο ένας από τον άλλον, από φόβο µήπως και φωτογραφηθούν µαζί, σύμφωνα με τη real.

«Είναι πολύ προσεκτικοί και θέλουν να διατηρήσουν το χαµηλό προφίλ τους, γιατί δεν τους αρέσει να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή», λέει στενός τους φίλος και συνεχίζει: «Ξέρουν ότι οι δουλειές που έχουν επιλέξει να κάνουν έχουν άµεση σύνδεση µε τη δηµοσιότητα, όµως θέλουν να τη “χρησιµοποιούν” µόνο για να προβάλλουν µέσα από αυτή την καλλιτεχνική τους δηµιουργία και τίποτα παραπάνω».

Το ζευγάρι, σύµφωνα µε το στενό φιλικό του περιβάλλον, δεν κάνει -προς το παρόν τουλάχιστον- σχέδια για το µέλλον. ∆εν είναι µόνο το νεαρό της ηλικίας της όµορφης Μαρίλιας που λειτουργεί αποτρεπτικά, αλλά και το γεγονός ότι και οι δύο έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους τα επαγγελµατικά τους. Εκείνος ετοιµαζόταν πυρετωδώς εδώ και καιρό για την πολυαναµενόµενη παράσταση «Μις Τζούλια» του Αύγουστου Στρίντµπεργκ, που είχε προγραµµατιστεί να κάνει πρεµιέρα χθες, 2 ∆εκεµβρίου, στο θέατρο «ΠΚ» µε συµπρωταγωνίστριές του τις Ελενα Θωµοπούλου και Βαλίσια Βύζα, σε σκηνοθεσία Εµµάνουελ Μανιού. ;Oσο για τη γλυκιά Μαρίλια, έχει πολύ φορτωµένο πρόγραµµα καθώς -εκτός από τις σπουδές της στο Τµήµα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο- µελετά καθηµερινά πολλές ώρες και για τις σπουδές της στο σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved