Μάνος Πίντζης: «Είπα αντί να αυτοκαταστραφώ θα δημιουργήσω»
Showbiz

Μάνος Πίντζης: «Είπα αντί να αυτοκαταστραφώ θα δημιουργήσω»

Για την επιστροφή του στην Αθήνα μετά την αποχώρηση του από το Nomads, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μάνος Πίντζης.

«Πάρα πολύ καλή. Δεν σου κρύβω πως είμαι πολύ κουρασμένος και έχω κάποια θέματα οργανικά ακόμα, γιατί ήταν δύσκολη η κατάσταση εκεί κάτω αλλά είναι τόσα τα θετικά μηνύματα που με κάνουν να νιώθω πολύ καλά. Επιπλέον με το που προσγειώθηκα ζήτησε να με δει ο Gaultier ο οποίος είχε δει φωτογραφίες μου και με θέλει για την επίδειξη που θα κάνει στο Μουσείο Μπενάκη για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πήγα και τον συνάντησα κατευθείαν όπως ήμουν. Με είδε και μου είπε: «Την Τρίτη να φέρεις και τα παπούτσια σου μαζί», λέει στο 7 μέρες Tv και συνεχίζει:

«Το μόντελινγκ το άρχισα εδώ και εφτά μήνες όπου είπα αντί να αυτοκαταστραφώ θα δημιουργήσω. Ήμουν σε μια δύσκολη φάση, ήμουν στενοχωρημένος γιατί είχα χωρίσει, μου έλειπαν τα παιδιά μου και είπα αντί να με πάρει από κάτω, θα δημιουργήσω κάτι καλό και θα το κάνω για τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου δεν θέλουν ποτέ να με δουν να σέρνομαι. Θέλουν να με δουν πάνω και τους το χρωστάω αυτό. Μίλησα λοιπόν με κάποιους φίλους φωτογράφους, στείλαμε φωτογραφίες στο εξωτερικό και από την επόμενη μέρα είχα συμβόλαια ως μοντέλο στο εξωτερικό σε σημαντικές δουλειές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved