Ιαν Στρατής: «Είδα κάτω τον κόσμο και αγχώθηκα, ξεκίνησα να κάνω σαρδάμ, αλλά ευτυχώς το σώσαμε»
Showbiz

Ιαν Στρατής: «Είδα κάτω τον κόσμο και αγχώθηκα, ξεκίνησα να κάνω σαρδάμ, αλλά ευτυχώς το σώσαμε»

Για τον ρόλο του στο μιούζικαλ «Hair» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ιαν Στρατής. Είναι έτοιμος τώρα να δηλώσει ηθοποιός που κάνει πρόζα;

«Είμαι μουσικός και δεν δηλώνω κάτι διαφορετικό. Έτυχε φέτος να συμμετέχω σε μιούζικαλ. Με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλισσόβα συνεργάστηκα και στην "Εβίτα". Εκεί τραγουδούσα, ενώ φέτος έχω και λόγια. Με ρώτησε ο Δημήτρης αν θα με ενδιέφερε ο ρόλος και τον ρώτησα αν θεωρεί ότι μπορώ να κάνω πρόζα. Με εμπιστεύτηκε και όπως φαίνεται, δεν έκανε λάθος. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε νέα πράγματα που έχουν σχέση με τη δουλειά που θέλω να κάνω. Είμαι μουσικός. Ποτέ δεν θέλησα να κάνω κάτι άλλο. Και τώρα απλώς βγαίνω και κάνω τη δουλειά μου. Δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να αποδείξω κάτι. Μια φορά, θυμάμαι, που είδα κάτω τον κόσμο και αγχώθηκα, ξεκίνησα να κάνω σαρδάμ, αλλά ευτυχώς το σώσαμε με τη βοήθεια των συμπρωταγωνιστών μου», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Πώς όμως καταφέρνει να συνδυάζει την ενασχόληση του με τα μιούζικαλ και το τραγούδι;

«Αναγκαστικά έβαλα στον πάγο την μπάντα μου γιατί δεν προλαβαίνω. Δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα μαζί Δεν είναι εύκολο. Δεν τέθηκε κάποιο δίλημμα. Δεν μπήκα σε διχαστικό mood. Δεν υπήρχε λόγος. Αισθάνομαι ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved