Βίκυ Καγιά: «Απλώς στις κυήσεις μου κόβεται η όρεξη»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Απλώς στις κυήσεις μου κόβεται η όρεξη»

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του δευτέρου μωρού η Βίκυ Καγιά. Πήρε ελάχιστα κιλά. Πώς τα κατάφερε;

«Δεν το προσπάθησα καθόλου, ούτε στην εγκυμοσύνη της Μπιάνκα ούτε τώρα. Απλώς στις κυήσεις παθαίνω το εξής: Μου κόβεται η όρεξη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τρώω απλά μικρές ποσότητες. Με το που γέννησα τη μικρή, το δεύτερο εντονότερο συναίσθημα μετά τη συγκίνηση ήταν η πείνα. Τρώω φρούτα, λαχανικά, όσπρια, αλλά δεν έχω πολλή όρεξη για κρέας ή ψάρι»

Το όνομα του μικρού το έχουν αποφασίσει;

«Οχι ακόμη. Εχουμε σκεφτεί διάφορα. Νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε ένα από τα τρία τελευταία που συζητήσαμε»

Η Μπιάνκα είναι έτοιμη να υποδεχθεί το μωρό;

«Είναι μια γλύκα. Μας έχει πάρει τα μυαλά. Πολύ αγαπημένη με τα μεγάλα της αδέλφια. Εχει αρχίσει και καταλαβαίνει σιγά σιγά τον ερχομό του μωρού. Με ρωτούσε πριν από λίγες ημέρες «εγώ τώρα θα είμαι πιο μεγάλη ή πιο μικρή;». Προβληματίζεται ποια θα είναι η ιεραρχία στο σπίτι»

Οταν γεννήθηκε η Μπιάνκα, αφιερώθηκε απόλυτα σε αυτήν;
«Για τέσσερις μήνες. Ημουν τυχερή γιατί γεννήθηκε Μάιο. Μετά επέστρεψα στη δουλεία. Την έπαιρνα λίγο μαζί μου, την άφηνα με τη μητέρα μου, προσπαθούσα να βρω μια καλή κοπέλα να την κρατά για κάποιες ώρες. Δεν σταμάτησα να ασχολούμαι με τη δουλειά μου. Βέβαια ήταν πολύ λίγες οι ώρες του ύπνου και της ξεκούρασης. Αλλά ήταν συνειδητή απόφαση. Εγώ και αυτά που πέτυχα στην καριέρα μου τα θεωρώ παιδιά μου. Εννοώ προσωπική επένδυση που κόπιασα πολύ για τα φέρω επιτυχημένα εις πέρας», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved