Νικολέτα Βλαβιανού: Το τρυφερό μήνυμα της κόρης της στα social media
Showbiz

Νικολέτα Βλαβιανού: Το τρυφερό μήνυμα της κόρης της στα social media

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες του Αγίου Νικολάου, η ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού και το πιο γλυκό δώρο έλαβε από την κούκλα κόρη της, Μαρία.

Με μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν η Μαρία, της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» κάνοντας μια εξομολόγηση ψυχής για την λατρεμένη της μαμά.

«Τη μαμά μου όσο μεγαλώνω την αγαπώ και την εκτιμώ ακόμη περισσότερο! Μπορεί παλιότερα να της έκανα περισσότερες αγκαλιές και χάδια (ναι, μου παραπονιέται διαρκώς πως πια δεν είμαι τόσο εκδηλωτική) αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα πια την αγαπώ πιο βαθιά και ουσιαστικά. Είναι ο άνθρωπος που πάντοτε με τσαντίζει με αυτά που λέει αλλά ξέρω πως κατά βάθος έχει πάντα δίκιο.

Μία γυναίκα δυναμική, αγωνίστρια που μου έμαθε πως στη ζωή μου πρέπει να είμαι ανεξάρτητη ,δυναμική, υπεύθυνη.
Πάντα μου έλεγε ότι το παν είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει και να μην «κρέμεσαι» από τις πλάτες κανενός . Και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως έχει απόλυτο δίκιο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!», έγραψε.

«Η μεγαλύτερη αδυναμία μου είναι η κόρη μου, η Μαρία, που ασχολείται με τη γυμναστική ως personal trainer και συγχρόνως με το θέατρο. Ακολουθώ τις συμβουλές της και στη διατροφή και στη μαγειρική», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της η ηθοποιός μιλώντας για την κόρη της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved