Ποιος αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μου μου έκοψε τα πάντα και ήμουν αναγκασμένος να δουλεύω»
Showbiz

Ποιος αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μου μου έκοψε τα πάντα και ήμουν αναγκασμένος να δουλεύω»

Δύσκολα πέρασε γνωστός καλλιτέχνης στα πρώτα βήματά του καθώς ο πατέρας του ήταν αντίθετος με την απόφασή του να ασχοληθεί με την τέχνη του χορού.

Ο λόγος για τον Φωκά Ευαγγελινό ο οποίος σε συνέντευξή του στο athinorama αποκάλυψε τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνει προκειμένου να ασχοληθεί με αυτό που αγαπούσε η ψυχή του.

Εσείς κάνατε πάντα αυτό που ήθελε η ψυχή σας;

Ήμουν τολμηρός και έκανα μια μεγάλη τομή στη ζωή μου. Ξεκίνησα εμποροπλοίαρχος και ξαφνικά αποφάσισα, ενώ είχα ασχοληθεί με το χορό, να τα παρατήσω όλα και να γίνω χορευτής, χωρίς να ξέρω τι δυσκολίες έχει αυτό, πόσο ιδρώτα και πόσο κόπο χρειάζεται. Μέσα από την άγνοια όμως πολλές φορές τολμάς περισσότερα πράγματα. Αν ήμουν λογικός, θα έλεγα: «Είμαι είκοσι δύο ετών, πώς θα γίνω χορευτής; Άλλοι έχουν φτάσει». Όλα ήρθαν πολύ φυσιολογικά μόνο από χαρά, πείσμα και άγνοια.

Αν ξεκινούσατε από την αρχή, θα αλλάζατε κάτι;

Θα προσπαθούσα οι γνώσεις μου και η παιδεία μου να ήταν πολύ πιο ουσιαστικές. Γιατί, όταν ασχολήθηκα με το χορό, ο πατέρας μου μου έκοψε τα πάντα και ήμουν αναγκασμένος να δουλεύω… και έτσι περιόρισα το άνοιγμά μου στην τέχνη αυτή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved