Χάρης Σώζος: «Το θέατρο απευθύνεται στο μυαλό, στην ψυχή και το συναίσθημα»
Showbiz

Χάρης Σώζος: «Το θέατρο απευθύνεται στο μυαλό, στην ψυχή και το συναίσθημα»

Ο Χάρης Σώζος στο ενεργητικό του έχει τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

Στην Ελλάδα του σήμερα, ο κόσμος αγκαλιάζει περισσότερο τα σίριαλ και την ελληνική μυθοπλασία ή τις θεατρικές παραστάσεις;

«Η ελληνική μυθοπλασία έχει αρχίσει δειλά δειλά να επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά την εμπειρία των τουρκικών και ελληνοκυπριακών παραγωγών και ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει τα ελληνικά σίριαλ σαν κάτι που του έλειψε. Το θέατρο είναι μια άλλη ιστορία. Είναι κάτι που απευθύνεται στο μυαλό, στην ψυχή και το συναίσθημα. Είναι συνειδητή επιλογή, απαιτεί φυσική παρουσία και έχει και ,αυτή το κομμάτι του κοινού που της αναλογεί. Τη σούμα θα την κάνουμε στο τέλος της σεζόν»

Ποιο ρόλο σας κρατάτε μέχρι σήμερα σε περίοπτη θέση στην καρδιά σας;

«Και στη θεατρική μου πορεία πολλοί είναι οι ρόλοι που αγάπησα και αρκετοί αυτοί που λάτρεψα. Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον, θα έλεγα τον «Τρουφαλντίνο» από τον «Υπηρέτη δύο αφεντάδων» του Γκολντόνι και από τους πιο πρόσφατους τον «Χαράλαμπο» από τον «Εβραίο» του Τζιάνι Κλεμέντι. Το ίδιο ισχύει και για τους τηλεοπτικούς μου ρόλους αλλά θα σημειώσω τον πρώτο μου που με έφερε σε επαφή και με το ευρύ κοινό και δεν είναι άλλος από τον «Γιάννη Σωτηρόπουλο» από το «Δις εξαμαρτείν» εξήγησε στο tvkouskous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved