Demy: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να ζήσω στο εξωτερικό»
Showbiz

Demy: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να ζήσω στο εξωτερικό»

Για το αν θα έμπαινε στη διαδικασία να κυνηγήσει μια καριέρα εκτός συνόρων αλλά και πώς βλέπει γενικά την κατάσταση της Ελλάδας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Demy.

Θα κυνηγούσες μια καριέρα εκτός ευρωπαϊκών συνόρων; Τι χρειάζεται για να καταφέρεις κάτι τέτοιο;
«Να είσαι εκεί. Όπου κι αν είναι το «εκεί». Δεν μπορείς να το κυνηγήσεις από τη βάση σου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ζήσω στο εξωτερικό ούτως ή άλλως, όπως και να πειραματιστώ μουσικά εκτός Ελλάδας, αλλά αυτό προϋποθέτει να φύγω για ένα διάστημα από τη χώρα. Αυτήν τη στιγμή, όμως, ό,τι κάνω εδώ είναι προτεραιότητά μου»

Η κατάσταση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει επηρεάσει και τον δικό σου χώρο. Είσαι αισιόδοξη για την πορεία της χώρας μας γενικά;
«Αν υπάρχει ένα θετικό σε όλη αυτήν την κατάσταση, είναι ότι ενδεχομένως μας έχει κάνει πιο εργατικούς. Επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, αφού ο ανταγωνισμός είναι πια πολύ σκληρός. Παλαιότερα, κάποια πράγματα στην προηγούμενη γενιά ίσως ήρθαν υπερβολικά εύκολα. Παρ’ όλα αυτά, είναι γεγονός ότι, όπως παντού, έτσι και στο χώρο μας τα πράγματα είναι δύσκολα, οι αμοιβές δεν αντιστοιχούν στον κόπο των τραγουδιστών-ηθοποιών και πολλοί άνθρωποι μένουν απλήρωτοι. Όμως, είμαι αισιόδοξη. Εξάλλου, ιστορικά οι οικονομίες πάντα κάνουν τον κύκλο τους, μετά τις κρίσεις αρχίζει κάποια στιγμή η ανάπτυξη», λέει η ίδια στο περιοδικό Celebrity.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved